نگاهي به...

هر آنچه منتشر ميشود به قصد و هدف آگاهی رسانی و روشنگری است۰ ما حق "آزاد ی بيان" و" قلم" را جزء لاينفک مبارزه خود ميدانيم! ما را از بر چسب و افترا زدن باکی نيست! سلام به شهدای خلق! سلام به آزادی!

۱۳۹۵ فروردین ۲۱, شنبه


معترضان در چهار روز گذشته با حضور در مقابل انجمن صنفی رانندگان وسائط نقلیه سنگین کالای بندرعباس با امضای طوماری به عملکرد سازمان حمل و نقل و انجمن صنفی رانندگان بندرعباس مبنی بر توزیع ناعادلانه بار و رانت خواری اعتراض کردند و خواستار ایجاد انحمنی متشکل از نمایندگان چند استان شدند.

گزارش تصویری از اعتصاب این کارگران را در ادامه ببینید:






مستند زندگی و شخصیت منوچهر ستوده خون است دلم برای ایران

مستند زندگی و شخصیت منوچهر ستوده

خون است دلم برای ایران

موضوع این مستند، شخصیت «منوچهر ستوده»(زاده ۲۸ تیر ۱۲۹۲ در تهران) ایران شناس، جغرافی دان تاریخی، استاد دانشگاه تهران و پژوهشگر ایرانی  که دیروز به دیار باقی شتافت. ستوده در زمان ساخت فیلم، پیرمردی ۹۵ ساله است که دو سال قبل نیز به عنوان یکی از چهره‌های ماندگار کشور انتخاب شده است. به واسطه مدیریت پدرش، تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در مدارس آمریکایی ایران می‌گذراند. ۷۰ سال پیش مدرک دکترای ادبیات خود را از دانشسرای عالی آن زمان گرفته و به عنوان استاد دانشگاه تهران مشغول به کار می‌شود. به واسطه کتاب‌های بسیاری که درباره تاریخ، جغرافیا و فرهنگ ایرانی نوشته از او به عنوان پژوهشگر ایران‌شناس نیز یاد می‌شود.
در این فیلم اساتید فرهنگ و ادب تاریخ ایران مانند محمدابراهیم باستانی پاریزی، محمدرضا شفیعی کدکنی، عنایتالله رضا،و … حضور دارند.
«خون است دلم برای ایران» به مدت دوسال در محله‌های قدیمی تهران عودلاجان و دبیرستان البرز و خیابان قوام‌السلطنه و کوشک چالوس، قلعه رودخان، قلعه الموت و بازار رشت و … به تصویر کشیده شده است.
«خون است دلم برای ایران» به کارگردانی سید جواد میرهاشمی و تهیه‌کنندگی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی در سال ۱۳۸۷ تولید شده و طول آن ۶۶ دقیقه‌ است.
تحقیق و کارگردان و تدوین: سیدجواد میرهاشمی، تصویر و صدا: رضا الماسی، عکاس: مریم مهرانپوی، امید طاریفرد، صداگذار: حسین ابوالصدق، رامین ابوالصدق، مشاور طرح و کارگردان: ارد زند، مجری طرح: شرکت سینما سیاه و سفید، تهیهکننده: مرکز گسترش سینمای مستند تجربی و سید جواد میرهاشمی
خون است دلم برای ایران
جان و تن من فدای ایران
بهتر ز هزار گونه آوای
در گوش دلم نوای ایران
خوشتر ز صفای باغ ایران
من را به نظر صفای ایران
همچون دم عیسای مسیحا
جان بخش بود هوای ایران
افسوس ز ظلم روس منکوس
تشدید شده عزای ایران
وان دشمن وحشی ستمکار
برده است همه غذای ایران
وین تفرقه و نفاق اشرار
خسته دل با صفای ایران
گشته است کنون بسی غم افزا
آن ساحت غم زدای ایران
اینک که وطن شدست بیمار
دانی چه دهد شفای ایران
یک رنگی ملت است و دولت
داروی شفای زای ایران
ایران عزیز را خدائیست
امید کند خدای ایران
از چشم بد شریر حفظش
تا بیش شود بهای ایران
تا مسکن اجنبیست کشور
حاصل نشود رضای ایران
زیبد که ستوده وار گویی
خون است دلم برای ایران

خرمشهر ربع قرن پس از جنگ !خاک علم بر سر اين حکومت دزدها و بیشرفها

خاک علم بر سر اين حکومت دزدها و بیشرفها! خرمشهر ربع قرن پس از جنگ

روستاهای محرزی و شنه با فاصله ای کمتر از پانصد متر کنار شهر خرمشهر واقع شده اند. این روستاها به وسیله ی چهارده نهر پر آب و نیزارهای بسیار زیبا تقسیم بندی شده است. هر نهر با توجه به شرایط موجود قابلیت و پتانسیل‌های زیادی در زمینه اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال ، مانند پرورش ماهی و غاز را دارد. اما به دلیل عدم توجه و حمایت مسئولین ذیربط ، نهرهای پر آب و سر سبز به زباله دانهای اهالی روستا تبدیل شده است.اهالی روستاهای محرزی و شنه از سادات و فرزندان آنها از استعداد و هوش سرشاری بهره مندند که در میان بی توجهی مسئولین و محرومیت‌های بی شمار مورد غفلت قرار گرفته و در صورت ادامه این روند نسل سوخته این منطقه خواهند بود . اهالی روستاهای محرزی و شنه علی رغم لوله کشی آب پس از گذشت شش سال از وعده‌ی داده شده طرح غدیرهنوز هم آب آشامیدنی خود را خریداری می کنند.طرح آبرسانی غدیر با اولویت نخست انتقال آب به شهرهای آبادان و خرمشهر- 675 کیلومتر لوله گذاری و سیزده هزار میلیارد ریال هزینه ی اجرا که قرار بود تا پایان سال 1389 مشکل کمی و کیفی آب شرب چهار میلیون و هفتصد هزار نفر را در 21 شهر و 1200 روستای خوزستان برطرف نماید، تاکنون به حالت تعلیق است.

«فصل کم حاصلی» در ماه های مارس و آوریل امسال در خصوص احتمال افزایش بیشتر شمار گرسنگان این منطقه در این دوره هشدار داده است.

 «فصل کم حاصلی» در ماه های مارس و آوریل امسال در خصوص احتمال افزایش بیشتر شمار گرسنگان این منطقه در این دوره هشدار داده است.