نگاهي به...

هر آنچه منتشر ميشود به قصد و هدف آگاهی رسانی و روشنگری است۰ ما حق "آزاد ی بيان" و" قلم" را جزء لاينفک مبارزه خود ميدانيم! ما را از بر چسب و افترا زدن باکی نيست! سلام به شهدای خلق! سلام به آزادی!

۱۳۹۰ فروردین ۲, سه‌شنبه

باز هم نوروز، باز هم اوین



      
آنجا كه نور بيشتر است، سايه‌های سياه تری می‌توان يافت. « گوته »
به پاس مقاومت جانانه‌ی تقی رحمانی و هدی صابر که مجدداً سال جدید دیگری را در زندان آغاز خواهند نمود.
دکتر شریعتی در مقدمه‌ی یکی از درس‌های اسلام‌شناسی‌اش در حسینیه‌ی ارشادٰ، در روزهایی نزدیک به نوروز 1351 و با حال و هوایی که معمولا ما ایرانی‌ها در چنین روزهایی داریم، به مخاطبینش می‌گفت که نوروز در راه است و نسیم بهاری همه‌ی ذهنیات ما را خواهد برد و کمتر حال و حوصله‌ی شنیدن و گوش‌دادن به این بحث‌ها هست و همه بدنبال مقدمات عید و لباس و پرو و غیره هستیم.
راستش حکایت این روزهای ماست که تمام همّ و غم خود را معطوف به فرا رسیدن سال جدید کرده‌ایم و چنان غرق خرید شب عید و خانه‌تکانی و چشم و هم‌چشمی و...شده‌ایم که بکل از یاد برده‌ایم که عزیزترین و لایقترین فرزندان این ملت، پشت دیوارهای سرد و بی‌روح اوین و دیگر بازداشتگاه‌ها با زندگی و جوانی و دریغ‌ها و آرزوهایشان در حال مقاومتی دلیرانه‌اند. (گرچه شاید معضلات اقتصادی این ایام، قدری در ظاهر این شور و اشتیاق را کمرنگ‌تر از پیش کرده باشد ...)
دکتر شریعتی در ادامه‌ی این سخنرانی می‌افزاید که از ابتدا راه خود را با ناامیدی شروع کرده و اصل را بر تنها ماندن گذاشته و اینکه نه فقط دشمنان که حتا همفکران هم در سخت‌ترین شرایط ما را تنها خواهند گذارد و نیز اینکه کسانی که باید اخلاقاً و دیناً حامی این طرز فکر باشند، در سخت‌ترین لحظات خود را کنار می‌کشند و شاید مستقیم و یا غیرمستقیم همداستانی کنند و در حالت عادی تاییدکننده باشند و هم‌صف و همراه، اما وقتی مسئله خطیر و مهم‌تر شود، پاپس‌خواهد کشید و همراهی نخواهند کرد و دذ غایت دیگر نابود و خفه خواهیم شد و تنها خواهیم ماند.
شریعتی می‌گوید: هیچ‌وقت به هیچ امیدی فریفته نشدم و به موفقیت‌های شخصی دلخوش نگشتم و بر این اساس که در ظلمت و سکوت و تنهایی و علم به اینکه در نهایت ظلمت و خفقان است کار کردم، چون در غیر اینصورت تسلیم شده بودم.
اما وی ادامه می‌دهد که ناامیدی را که مذهبش شده بوده، در این هفته و برای اولین بار در بین دانشجویان مستمعش خدشه‌دار شده دیده. اما دکتر به همین استقبالها هم راضی نیست، چون معتقد است که اگر نباشد دیگر کلاسی تشکیل نخواهد شد و تمام این سخنرانی‌ها تبدیل به خاطره‌ای می‌شود که تنها خودخواهی انسان را ارضا می‌کند و نه تفکر را . 
معلم شهید مقدمه‌ی طولانیش را به این شکل خاتمه می‌دهد که: «همیشه اعتقاد داشتم که اگر ده نفر باشند، بر اساس یک تعهد و هدف و ایمان و بدانند چه می‌خواهند و چه می‌کنند و بر پایه‌ی اعتقاد و استقلال فکری خودشان حرکت کنند می‌توانم به این طرز فکر و این مکتب و ایمان و فرهنگ و تاریخ معتقد و مطمئن و امیدوار باشم، اما اگر به این شکل در نیاید، انبوهی جمعیت، هیچ انعکاسی در روح من نخواهد داشت.»(۱)
این درس شریعتی که درس آخرین روزهای آن سال است و وی آنرا آخرین درس زندگی خود می‌داند که همانا ضرورت وجود همفکرانی همراه و همدرد است.
به همین دلیل، دکتر شریعتی که در جستجوی مخاطبانی دردآشنا و ادامه‌دهنده بود می‌گوید که: «اینست که اگر این درس که درس آخر امسال من است، آخرین درس زندگیم هم باشد، امیدوار خواهم بود، اگر بمانم، و امیدوار خواهم مرد، اگر بمیرم.»
اما شریعتی بزرگ از میان ما رفت و ندید روزی را که شاگردانی دلیر، چون تقی رحمانی و هدی صابر تربیت کرده که یکی به‌گناه نابخشودنی آزادی‌خواهی و دیگری به جرم شنیع برابری‌خواهی در سیاهچالهای تاریک و دالانهای مخوف اوین به جوانان . نسل‌های امروز ما، درس آزادی و برابری و ایستادگی می‌دهند.
تقی رحمانی که اکنون بیش از یکماه از آخرین بازداشت خود را پشت سر می‌گذارد، بیش از 15 سال از عمر کوتاه خود را در زندان‌های جمهوری اسلامی سپری کرده است.
وی که در جریان حوادث ماقبل 25 بهمن 89 به دلایلی نامعلوم طی حمله‌ای شبانه، توسط متجاوزان لباس شخصی در خانه‌ی خود دستگیر شد، اکنون هیچ خبری از او در دست نیست. همسر فداکار و مبارز وی که نایب‌رئیس کانون مدافعان حقوق بشر در ایران است، (نرگس محمدی، که تابستان امسال در زندانهای رژیم به ظاهر جویای اسلام، فلج شد!) نیز هم اینک به اتهام اجتماع و تبانی علیه نظام! پرونده‌اش مفتوح و در حال رسیدگی است. با طفلانی کوچک و مریض و مادری پیر و زندگانی‌ی سراسر حادثه، اما همواره دلسوز مردم، بدون اینکه حتا لحظه‌ای از راه استادش مسیر کج کند.
خودش می‌گفت ما باید همگی در هر شغل و منصبی که هستیم، یک شریعتی باشیم. می‌گفت که همیشه شبها و روزهای سخت زندان را با یاد شریعتی می‌گذراند. نوشتن از او که به گردن این مردم حق دارد، (اما کسی به درستی نمی‌شناسدش، چون اهل پست و هیاهو نبوده) واقعا دشوار است. اما تقی هیچگاه خود را طلبکار از مردم نمی‌دانست و همواره با مردم برخوردی متواضع و فروتنانه داشت. اهداف و فعالیت‌هایش در حوصله‌ی این مقال نمی‌گنجد.
مقالات و آثار مکتوبش و تز دفاع از ایجاد نهادهای مدنی وی همواره برای جریانهای دموکراسی‌خواه و آزادی‌طلب، اسلوب و شیوه‌ای راهگشا بوده است. تقی برخلاف هگل، که آزادی را در خانه‌ی خود بودن می‌داند، معتقد است که آزادی همیشه پشت درخانه‌ی ماست. اما افسوس که این روزها آزادگان را در سلولهایی سرد به بند کشیده‌اند و ما در تدارک جشن و شادمانی هستیم. آری! آزادی پشت در خانه‌ی ماست. ما که خود را در خانه‌هامان اسیر کرده‌ایم. ما احساس آزادی می‌کنیم، ولیکن آزادی آنجا نفس می‌کشد که آزادگانی شریف چون رحمانی می‌زیند. اما نیک می‌دانیم که او دوباره با برخوردها و طینت رحمانیش بازجوها و بندها را بار دیگر به بند خود در آورده است.
اما هدی صابر، عزیز دیگری است که اکنون 8 ماه از آخرین دستگیری‌اش(برای چهارمین بار) می‌گذرد و گویا در بین اخبار مربوط به زندانیان سیاسی نام او را بکلی از قلم انداخته‌اند. هر چند که وی این بار ظاهرا به اتهام کارآفرینی برای مردم مناطق محروم زاهدان در حال حساب پس دادن می‌باشد، ولی او نیز سوابق و فعالیتهای فکری متعددی از جمله کلاسهای حسینیه‌ی ارشاد داشته و با وجودی که حبسش را کامل کشیده بود (از آخرین حکمی که چند سال پیش، برای وی 5 سال و نیم بریده بودند، سه سال و نیمش را گذرانده، که یکسال و نیم آنرا در انفرادی بوده و نیز اگر قرار باشد حکمی اجرا شود، باید این حکم را به وکیل ایشان یا خانواده ارائه می‌دادند که هیچکدام را انجام نداده‌اند، با این وجود هدی صابر از مرداد 89 تا امروز بدون کمترین اطلاعاتی حتا از وضع سلامتیش، همچنان در حبس است.) او از این لحاظ بدهکاری به اوین‌نشینان نداشت، اما گویا خواسته‌اند به او (ایشان به همراه خواهرش، فیروزه صابر، که مادر کارآفرینی در ایران است در مناطق  محروم و فقیرنشین زاهدان در حال فعالیت بود.) و دیگرانی که در مقام عمل و به دور از شعارهای پوپولیستی به دستگیری مستضعفان و آگاهی‌بخشی مغضوبین زمین پرداخته‌اند، بفهمانند که یاری ستمدیدگان، اگر بدون دست دادن با ستمگر باشد، خود جرمی نابخشودنی است.
ظاهرا حال و هوای عید نوروز، تمام هوش و حواس‌ها را ربوده و دیگر کمتر کسی این بزرگان اسیر، در سلول‌های کوچک را به یاد می‌آورد.
 اما معلم شریعتی در مورد نوروز، نوشته بود که: «تاریخ از مردی در سیستان خبر می‌دهد که در آن هنگام که عرب سراسر این سرزمین را در زیر شمشیر خلیفه‌ي جاهلی آرام کرده بود، از قتل‌عام شهرها و ویرانی خانه‌ها و آوارگی سپاهیان می‌گفت و مردم را می‌گریاند و سپس، چنگ خویش را برمی‌گرفت و می‌گفت: “اباتیمار، اندکی شادی باید”! نوروز در این سال‌ها و در همه‌ي سال‌های همانندش، شادی‌یی اینچنین بوده است، عیاشی و “بی‌خودی” نبوده است،‌ اعلام ماندن و ادامه داشتن و بودن این ملت بوده و نشانۀ پیوند با گذشته‌ای که زمان و حوادث ویران‌کنندۀ زمان همواره در گسستن آن می‌کوشیده‌ است.» (۲)
وای برما که روزگاری را به غفلت سپری کنیم، و همگی به فکر تکاندن خانه‌ها‌مان باشیم و دیگر کسی به فکر زدودن گرد و غبار از سر و روی خون‌آلود پس از شکنجه و تازیانه خوردن این شاگردان وفاداری که به ما درس صبر و استقامت می‌دهند نباشد. همگی به‌دنبال دید و بازدید و سفر و گردش و تفریح و...باشیم و کسی به یاد همسران و خانواده‌ها و فرزندان این عزیزان در بند دژخیم نباشد. خودخواهانه در لحظه‌ی تحویل سال از مقلب القلوب والابصار و از محول الحول والاحوال، تنها تحول حال خود را به احسن حال، خواستار باشیم و به غایت این تحول‌ها و دگرگونی‌ها آگاه نبوده و از دل و جان بدین تحول مومن نگردیم...
غافل از آنکه در زیر نعلین‌های استبداد، هیچ حالی مجال دگرگونی نمی‌یابد. پس همه با هم در لحظه‌ی تحویل سال، دعای اللهم فک کل اسیر... اللهم اصلح کل فاسد من امور المسلمین را بخوانیم و با ایمان و آگاهی و استقامت خویش در سال جدید، در نظر و عمل به امور خود سامان دهیم ...
با احترام به تمامی شهدای جنبش که سبزی رسیدن بهاران را نویدمان دادند و به امید فرارسیدن نوروز آزادی تمامی زندانیان سیاسی در بند و سر زدن طلوع بهار استقرار ولایت جمهور مردم.
گروه شریعتی - جمعه، 27 اسفند 1389
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۱: دکتر شریعتی . م . آ . 16(اسلام‌شناسی درسهای حسینیه ارشاد ـ درس 5 با عنوان برخیزیم و گامی فراپیش نهیم)
 
فروردين :افشاگری اشپيگل پنتاگون را به عذرخواهی واداشت
ايسنا:وزارت دفاع آمريکا با انتشار بيانيه‌ای از بدرفتاری نيروهای اين کشور با غيرنظاميان در افغانستان عذرخواهی کرد.

عذرخواهی پنتاگون به دنبال انتشار تصاويری در مجله آلمانی اشپيگل از رفتار توهين آميز نيروهای آمريکايی با کشته شدگان در افغانستان صورت گرفت.


در بيانيه پنتاگون تصاوير چاپ شده در مجله اشپيگل"نفرت انگيز" خوانده و تاکيد شده است که از اين عکس‌ها عليه متهمان اين پرونده در دادگاه نظامی استفاده خواهد شد.


يکی از تصاوير چاپ شده در اشپيگل دو سرباز آمريکايی را نشان مي‌دهد که بر جنازه يک غير نظامی زانو زده اند. يکی از اين سربازان در حالی نشان داده شده است که سر جنازه را در حرکتی تمسخر آميز بالا گرفته تا در عکس بيفتد.


مجله اشپيگل نوشته است: اين عکسها جزئی از هزاران تصوير و نوار ويديوئی هستند که در نتيجه تحقيق، به دست آمده اند.


به نوشته اشپيگل، اين تحقيق بعد از طرح ادعاهايی مبنی بر اينکه سربازان يک واحد نيروهای آمريکايی در افغانستان، غير نظاميان را برای سرگرمی خود هدف تيراندازی قرار داده‌اند، انجام شد.


مقام‌های آمريکايی می گويند سربازی که اين عمل را انجام داده جرمی مورلاک و يکی از پنج سربازی است که اوايل امسال به کشتن سه غير نظامی افغان متهم شده بودند.


انتظار می رود محاکمه مورلاک چهارشنبه از سر گرفته شود.


سفارت آمريکا در برلين نيز با انتشار اعلاميه‌ای اين عمل سربازان آمريکايی در افغانستان را "منزجرکننده و مغاير معيارها و ارزش‌های ارتش آمريکا" خواند.


در همين حال يک عضو شورای امنيت ملی افغانستان که نخواست نامش فاش شود به شبکه خبری بی.بی.سی گفت: موضع دولت افغانستان در اين مورد بسيار روشن است؛ کشتار غير نظاميان افغان بايد متوقف شود.


اين مقام افغان تاکيد کرد که کشتن افراد غير نظامی برای حامد کرزاي،‌ رئيس ‌جمهور و مردم افغانستان اصلا قابل قبول نيست.


در سال 2010 ميلادی بيش از 2 هزار و 700 غير نظامی در افغانستان کشته شدند که براساس آمار سازمان ملل متحد 15 درصد افزايش را نسبت به سال 2009 نشان می دهد.


گزارش سازمان ملل همچنين نشان می دهد که مسئول 75 درصد کشتار غير نظاميان، شورشيان مخالف دولت بوده اند و 25 درصد ديگر توسط نيروهای خارجی مستقر در افغانستان و نيروهای ارتش اين کشور کشته شده اند.


اخيرا ژنرال ديويد پترائوس، فرمانده نيروهای آمريکا و ناتو در افغانستان نيز از کشته شدن دست کم 9 کودک بر اثر بمباران جنگنده‌های ناتو در شرق افغانستان رسما از حامد کرزای عذر خواهی کرد اما کرزای گفت: اين عذر خواهی کافی نيست و چنين اقداماتی بايد فورا متوقف شوند.


2 فروردین 1390   

راوي زندگي و آثار «صمد بهرنگي» درگذشت



اسد بهرنگي، راوي زندگي و آثار صمد بهرنگي، درگذشتاسد بهرنگي، برادر بزرگ‌تر صمد بهرنگي، روز گذشته (شنبه، 28 اسفندماه) بر اثر ايست قلبي در منزل شخصي خود از دنيا رفت.
  اسد بهرنگي در سال‌هاي پس از درگذشت برادرش در سال 1347، به انتشار آثار صمد بهرنگي پرداخت و به اين منظور، «انتشارات بهرنگ» را تأسيس كرد.
برادرم صمد بهرنگي» از آثار اسد بهرنگي است که در آن به معرفي ويژگي‌هاي شخصيتي و هنري اين نويسنده پرداخته شده استمراسم تشييع پيكر اسد بهرنگي صبح امروز از مقابل دفتر انتشارات بهرنگ برگزار شد

Moshtaq ensemble bbc Part 2

تصاویر دیگری از سرکوبگران مزدور برای شناسایی

تصویر سرکوبگران بسیجی و مزدوران رژیم روزقدس

'We'll see depleted uranium missiles thrown by Western aircraft on Libya'

Kucinich: War is a swamp, Obama Libya action unconstitutional

Video of Gaddafi tanks burnt, oil depot on fire after Libya military strike

Attacks on Libya continue, military hubs hit, civilian deaths reported

Iran Ahwaz 15 March 2011 Clashes with basijis on chahar shanbe soori

Libye Michel Collon

Libye
Michel Collon

20 mars 2011

Investig'Action - Cinq remarques sur l'intervention contre la Libye 1. Humanitaire, mon œil ! 2. Qui a le droit de « changer un régime » ? 3. Les buts cachés. 4. La « communauté internationale » existe-t-elle ? 5. Apprendre des précédents médiamensonges.


Kosovo : Vrai ou faux
Michel Collon

20 mars 2011

Investig'Action - Kosovo : Vrai ou faux Le but du présent test n’est pas de traiter les gens d’ignorants. Car bien sûr, aucun d’entre nous n’a le temps d’aller contrôler systématiquement toutes les infos qu’on nous balance. Le but est de montrer à quel point on peut nous manipuler. Et d’appeler à organiser ensemble une activité de test-médias. Vos résultats, commentaires ou critiques sont (...)


Honte, honte, honte à nouveau sur les Etats-Unis et l’ONU
Cindy Sheehan

20 mars 2011

Investig'Action - Honte, honte, honte à nouveau sur les Etats-Unis et l'ONU En 2004, Cindy Sheehan perdait son fils, jeune GI débarqué depuis cinq jours seulement en Irak. Depuis, celle qu’on surnomme Peace Mom est devenue une icône du mouvement anti-guerre aux Etats-Unis. Elle dénonce aujourd’hui l’attaque de la Libye.


Libye : l’hypocrisie et la trahison des Nations unies
Felicity Arbuthnot

20 mars 2011

Investig'Action - Libye : l'hypocrisie et la trahison des Nations unies Les bombardements sur la Libye vont débuter le jour même – ou à peu près – du huitième anniversaire du début de la destruction de l’Irak, le 19 mars. La Libye aussi sera détruite – ses écoles, son système d’enseignement, son eau, ses infrastructures, ses hôpitaux, des bâtiments municipaux.


Agression de la Libye : les Occidentaux n’ont jamais milité pour la liberté des peuples tiers
Rodrigue Kpogli

19 mars 2011

Investig'Action - Agression de la Libye : les Occidentaux n'ont jamais milité pour la liberté des peuples tiers Conscients de la reprise par les forces gouvernementales libyennes des villes occupées par la rébellion, les Occidentaux ont décidé d’entrer en action. Ils proclament vouloir protéger les populations civiles, mais tout le monde sait que le but de cette invasion est bel et bien ailleurs.


Guerre en Libye : la « furia » française
Philippe Leymarie

19 mars 2011

Investig'Action - Guerre en Libye : la « furia » française Frappes ciblées, zone d’exclusion aérienne, et — tant qu’on y est — se payer enfin la tête de Kadhafi… La France, revenue des petites compromissions et des grands aveuglements de ce début d’année sur la portée du « réveil arabe », tient enfin sa « grande cause » de salubrité publique, retrouve ses antiennes sur les droits humains, peut mettre en musique l’ingérence à la mode Kouchner. Et peu importe la lettre des résolutions, pourvu qu’on ait (...)

Michel Collon Libye

Libye
Michel Collon

20 mars 2011

Investig'Action - Cinq remarques sur l'intervention contre la Libye 1. Humanitaire, mon œil ! 2. Qui a le droit de « changer un régime » ? 3. Les buts cachés. 4. La « communauté internationale » existe-t-elle ? 5. Apprendre des précédents médiamensonges.


Kosovo : Vrai ou faux
Michel Collon

20 mars 2011

Investig'Action - Kosovo : Vrai ou faux Le but du présent test n’est pas de traiter les gens d’ignorants. Car bien sûr, aucun d’entre nous n’a le temps d’aller contrôler systématiquement toutes les infos qu’on nous balance. Le but est de montrer à quel point on peut nous manipuler. Et d’appeler à organiser ensemble une activité de test-médias. Vos résultats, commentaires ou critiques sont (...)


Honte, honte, honte à nouveau sur les Etats-Unis et l’ONU
Cindy Sheehan

20 mars 2011

Investig'Action - Honte, honte, honte à nouveau sur les Etats-Unis et l'ONU En 2004, Cindy Sheehan perdait son fils, jeune GI débarqué depuis cinq jours seulement en Irak. Depuis, celle qu’on surnomme Peace Mom est devenue une icône du mouvement anti-guerre aux Etats-Unis. Elle dénonce aujourd’hui l’attaque de la Libye.


Libye : l’hypocrisie et la trahison des Nations unies
Felicity Arbuthnot

20 mars 2011

Investig'Action - Libye : l'hypocrisie et la trahison des Nations unies Les bombardements sur la Libye vont débuter le jour même – ou à peu près – du huitième anniversaire du début de la destruction de l’Irak, le 19 mars. La Libye aussi sera détruite – ses écoles, son système d’enseignement, son eau, ses infrastructures, ses hôpitaux, des bâtiments municipaux.


Agression de la Libye : les Occidentaux n’ont jamais milité pour la liberté des peuples tiers
Rodrigue Kpogli

19 mars 2011

Investig'Action - Agression de la Libye : les Occidentaux n'ont jamais milité pour la liberté des peuples tiers Conscients de la reprise par les forces gouvernementales libyennes des villes occupées par la rébellion, les Occidentaux ont décidé d’entrer en action. Ils proclament vouloir protéger les populations civiles, mais tout le monde sait que le but de cette invasion est bel et bien ailleurs.


Guerre en Libye : la « furia » française
Philippe Leymarie

19 mars 2011

Investig'Action - Guerre en Libye : la « furia » française Frappes ciblées, zone d’exclusion aérienne, et — tant qu’on y est — se payer enfin la tête de Kadhafi… La France, revenue des petites compromissions et des grands aveuglements de ce début d’année sur la portée du « réveil arabe », tient enfin sa « grande cause » de salubrité publique, retrouve ses antiennes sur les droits humains, peut mettre en musique l’ingérence à la mode Kouchner. Et peu importe la lettre des résolutions, pourvu qu’on ait (...)

Iran - A professional singer sing famous Iranian song in a Bus to try to...

محمد جعفری: حمله نظامی آمریکا، فرانسه و بریتانیا به لیبی و ضرورت هوشیاری مردم!


نوزدههم ماه مارس ٢٠١١

اقدام بازگرداندن جهان به سال ٢٠١٠ عملی ضد انقلابی است. بدنبال انقلابات مصر و تونس، بورژوازی جهانی مانده بود که با این موج چکارکند و چگونه از دامنه آن جلوگیری نماید. بالاخره جلسه آشکار و پنهان تشکیل دادند، آمدند و رفتند تا سوژه گیر آوردند. حمله نظامی دیشب حکومتهای آمریکا، فرانسه و بریتانیا به لیبی اقدام فکر شده بورژوازی جهانی در این رابطه است. این عین سوژه مهندسی افکار عمومی آوردن مردم جهان به پشت نظم نوین جهانی به بهانه " سلاح های کشتار جمعی" جنگ با صدام حسین است.
این حمله نظامی چند هدف از جمله بازسازی موقعیت تضعیف شده بلوک غرب بر رقبای جدید چین، روسیه و هند تعقیب میکند. و مهمتر از این، میخواهند مسیر انقلاب مردمی در سطح جهانی را عوض کنند. حکومتهای آمریکا، فرانسه، بریتانیا و ... در جریان انقلابات سال ٢٠١١حاشیه ای شده بودند. مردم انقلابی بدون دخالت ( رژیم چنج) این حکومتها، رژیم های مرتجع و همکاران اینها را یکی پس از دیگری تغییر دادند و اینها آچمز شدند. این اراده در ذهنیت مردم جهان بوجود آمده که مردم در هر کشوری اگر اراده کنند بدون آمریکا ... می توانند حکومت عوض کنند دارد به روانشناسی مردم تبدیل می شود. بورژوازی جهانی می خواهد این روند را قیچی کند و سفره را جلوی مردم رادیکال جمع نماید. اکنون در منفذ کیس لیبی دارند اجنده جدید جهان را به سناریوی کهنه ما قبل سال٢٠١١و پیش از انقلابات مصر و تونس بر می گردانند!
مساله " دفاع" از مردم لیبی بی مورد ترین مساله این قدرتها است که به آن فکر می کنند. اسرائیل ده ها بار علیه مردم فلسطین (جنساید) کرد و حمایت این دولتها را با خود داشت. مساله جنگ اینها با قذافی " دفاع" از مردم لیبی نیست، تماما برای برگرداندن صورت مساله مردم به پیش از انقلاب مصر و تونس است. این اقدام فکر شده بورژوازی جهانی جهت جلوگیری از عوض کردن حکومت ها به شکل انقلابی است. قذافی ده سال دیگر در حکومت بماند نمی تواند این اراده از مردم بازپس بگیرد که می توان حکومت ها را سرنگون کرد؛ اما دخالت نظامی اینها این تصویر را عوض می نماید. اگر شکل دادن به مذهب و محبوب کردن سمبلهای بورژوایی مانند ارتش و... محکوم است، دخالت نظامی اینها بطریق اولی ارتجاع تر و محکوم است.
انقلابات از پایه و بدون توسل به حکومتهای آمریکا، فرانسه، بریتانیا و... داشت به داده های امکان پذیر مردم جهان تبدیل می شد. اینها دارند این صورت مساله را به چیزی که خود دوست دارند مساله مردم کنند تغییر ماهیت دهند. این اقدام ضد انقلابی است. بازگرداندن جهان به سناریوهای مورد نظر امپریالیستها جهت جلوگیری از رشد رادیکالیسم و توقع به تغییر انقلابی و رشد دامنه انقلاب مردم به قبل از سال 2011. باید اجازه نداد این تصویر بوجود بیاید که مردم نمی توانند حکومت ها را بدون دخالت قدرتهای "دمکراسی" امپریالیستی تغییر بدهند. باید مانع شکل گیری مجدد این تصورشد که تنها با دخالت امریکا می توان کاری انجام داد و دخالتش توسط مردم به فال نیک گرفته شود.
کیس لیبی برای این حکومتهای سوژه مناسبی است: لیبی بنیه قوی ندارد به اینها جواب بدهد. 42 سال قذافی در حاکمیت است و این سوژه جاذبه خوبی برای تبلیغات عامه پسند در پنهان کردن هدف پشت این حرکت و برای اعاده هژمنی خود بر جهان دارد. سابقه سوسیالیسم (پوپولیستی) قذافی و متحد شوروی در زمان جنگ سرد را می توان به این (رسپی) اضافه کرد. چین و روسیه زیاد بدشان نمی آید حکومتهای آمریکا، فرانسه و بریتانیا در لیبی دخالت نمایند؛ چون سرنگونی حکومت لیبی به شکل انقلابی را دوست ندارند و از انقلاب مردم بیش از آمریکا، فرانسه و بریتانیا می ترسند.
جبهه جنگ مردم انقلابی لیبی با قذافی و مردم انقلابی هر کشور دیگری با حکومتهای مرتجع منطقه، تماما با جبهه جنگ حکومتهای آمریکا... از بیخ و بنیان متفاوت است. هدف اینها ایست کردن به انقلابات، ناامید کردن مردم در سلب اعتماد به قدرت خویش و ترساندن مردم از دخالت خارجی به شعله ورکردن جنگ داخلی و بین المللی است. بورژوازی جهانی در پی سناریوی هست که انقلاب کردن را چنان سنگین و پرهذینه برای مردم تمام کند که مردم عملا رغبت به آن نشان ندهند.  باید به اندازه کافی درایت داشت که از طرفی به دام حکومتهای امپریالیستی نیفتاد و از طرف دیگر با مطالبات رادیکال موج انقلاب کارگری را خروشان تر و از انقلاب رهای بخش دست برنداشت.

نماينده مجلس فرانسه اندره ژرن: حمله فرانسه به ليبی خطرناک و دارای جنبه جانب گيرانه است



حمله فرانسه به ليبی خطرناک و دارای جنبه جانب گيرانه است. اين حمله
همراه است با تعهد پيوسته و همخوان عربستان سعودی، امارات و قطر در
عمليات جنگی بحرين.
پرزيدنت سرکوزی ميخواهد دست الوده خود را که ميزبان قذافی بوده است
تطهير کند.
ما در برابر يک معامله ژئو پوليتيکی در خدمت به امرکائی ها و بريتانيائی ها
قرار گرفته ايم. غربی ها به ارتش سعودی ها برای در هم شکستن انقلاب در
کشور کوچک بحرين چراغ سبز روشن کردند.
ولی در ليبی اثری قابل ملاحظه در مورد سقوط رژيم به چشم نميخورد، حتی
راه حل سياسی هم شانس ضعيف تری دارد.
امروز، در لجن زار مقاتله ای فرو ميرويم که طرح يک جنگ عامی را در
منطقه مديترانه و جهان و سراسرجهان را مورد تهديد قرار ميدهد. بواقع باب
آزاد دخالت ارضی گشوده شده است. سازمان اتحاديه عرب به منزله تضمينی
برای پاک نشان دادن چهره مغرب زمين عمل ميکند. تلاش در اين است که
اغاز چيزی همانند سرگذشت عراق حاصل ايد. معذالک بايد بخاطر اورد که
سرکوزی از دخالت امريکا و بريتانيا به عراق حمايت کرده بود.
امروز ، چه اعتباری ميتوان برای رئيس جمهور جايز دانست؟ مخصوصا به
تازگی با اوباما در ليسبون در نوامبر ٢٠١٠ ملاقات کرد. اتحاديه اروپائی با
توافق با ايالات متحده نقش سوق الجيشی امپرياليسم پيمان انلانتيک را تأييد کرد

Yemen military figures switch sides