نگاهي به...

هر آنچه منتشر ميشود به قصد و هدف آگاهی رسانی و روشنگری است۰ ما حق "آزاد ی بيان" و" قلم" را جزء لاينفک مبارزه خود ميدانيم! ما را از بر چسب و افترا زدن باکی نيست! سلام به شهدای خلق! سلام به آزادی!

۱۳۹۴ دی ۱۴, دوشنبه

گفت‌‌‌وشنود با اسماعیل یغمائی19

کمپ‌های ترک اعتیاد از 'گوآنتانامو بدترند'


Image copyrightMEHR
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه می‌گوید وضعیت برخی از کمپ‌های ترک اعتیاد غیرمجاز "از گوانتانامو هم بدتر است" و "این مراکز محلی برای "انواع تخلفات از جمله آدم ربایی و تسویه حساب شخصی هستند."
به گفته علی شمشیری، "در بسیاری از این مراکز از اعمال قرون وسطایی برای ترک استفاده می‌شود، از جمله اینکه از حیواناتی مانند سگ و مار برای ترک دادن معتادان استفاده می‌کنند."
در ایران نخستین کمپ‌ درمانی در سال ۸۰ راه‌اندازی شد و از سال ۸۵ ابرای این کمپ‌ها مجوز رسمی صادر شده است.
اما در سال‌های اخیر آن مسئولان نهادهای مختلف بارها از رشد "قارچ‌گونه" کمپ‌های غیرقانونی ترک اعتیاد اظهار نگرانی کرده‌اند.
انوشیروان محسنی بندپی رییس سازمان بهزیستی می‌گوید: "عملکرد کمپ‌های ترک اعتیاد اثرات سوء در جامعه دارد و فرایند درمان فرد را مختل کرده و باعث می‌شود فرد معتاد دیگر به هیچ مرکزی برای ترک اعتیاد مراجعه نکند."
به گفته آقای محسنی "راندمان کمپ‌های ترک اعتیاد کمتر از ۲۵ درصد است و ۹۵ درصد کمپ‌های ترک اعتیاد، غیراستاندارد و غیرمجاز هستند."
با اینکه اخبار پلمب و تعطیل شدن مراکز ترک قانونی اعتیاد مرتب منتشر می‌شوند و سازمان بهزیستی، ستاد مبارزه با مواد مخدر، نیروی انتظامی و دستگاه قضایی از برخورد قاطع با آنها خبر می دهند به گفته رییس سازمان بهزیستی "در حال حاضر آماری از تعداد این مراکز غیرقانونی وجود ندارد."
اما علیرضا جزینی قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ایران تعداد مراکز ترک و درمان اعتیاد غیرمجاز را هزار و ۵۳۰ اعلام کرده و گفته است امسال با هزار و ۴۳۰ مرکز غیرمجاز برخورد شده است.

وزیر خارجه عربستان از توقف پروازها به ایران و قطع روابط اقتصادی خبر داد


یک روز بعد از قطع روابط دیپلماتیک عربستان با ایران، وزیر خارجه این کشور از توقف پروازها به ایران، قطع روابط اقتصادی و منع شهروندان عربستان از سفر به ایران خبر داد. با وجود این عادل الجبیر گفته سفرهای زیارتی به مکه و مدینه متوقف نخواهد شد.

Dr. Morteza Mohit, 02 Jan. 2016 - استقلال، آزادی، عدالت اجتماعی

«آندونیس»
آنجا.. بر پلکان عریض
بر پلکان اشک ها
در کوره راه گود افتاده ی مرگ
در قلمرو زاری ها
یهودیان و مبارزان قدم بر می دارند
یهودیان و مبارزان بر خاک می افتند.
آنان هر یک تخته سنگی بر دوش دارند
تخته سنگی که صلیب مرگ است.
هم در آن دم است که آندونیس صدایی می شنود
صدایی که می گوید:
"آه ... رفیق! آه... رفیق!
مرا به به بالا رفتن از پلکان مدد کن!"
لیکن آنجا بر پلکان عریض
بر پلکان اشک ها
هرگونه یاری در حکم گناهی است
هر گونه شفقتی شایسته ی عقوبتی
یهودی بر پله فرو می افتد
و پله به سرخی می گراید.
"و تو .. فرزند... بدین سو بیا
و این سنگ را نیز بردار!"
سنگی گران بر دوش دارم و
سنگ دیگری نیز بر دوش می کشم
نام من آندونیس است
و تو نیز اگر انسانی
به کارگاه سنگ کوبی قدم بگذار!
یاکووس کامپانل لیس
ترجمه:احمد شاملو
ـــــــــــــــــ
در یوتیوب:
https://www.youtube.com/watch…
:داماد صادق محصولی در تجمع معترضان مقابل سفارت سعودی

 

منبع:پژواک ایران
تنش شدید در روابط رژیم با عربستان سعودی در پی اعدام شیخ باقرالنمر
ایرج شكری

در پی اعدام شیخ نمر باقر النمر سفارت عربستان سعودی درتهران به آتش کشیده شد
شنبه شب عده ای با تجمع در برابر سفارت عربستان توانستند به داخل سفارت وارد شده و بخشی از آن را به آتش بکشند و اسناد و مدراکی را هم از آنجا همراه ببرند
کنسولگری سعودی در مشهد نیز مورد حمله قرار گرفته است. 
العربیه نت فارسی روز شنبه 2 ژانویه  بیانیه وزارت کشور عربستان سعودی را منتشر کرد که بر اساس آن 47 نفر که  متهم به اقدامات تروریستی بودند و حکم در باره آنها صادر شده بود، در شهرها و مناطق در زندانها، اعدام شده اند. شیخ نمر امین باقر النمر که رژیم او را رهبر شیعیان عربستان می نامید، جزو اعدام شدگان است. العربیه فیلم یکی از سخنرانی های او را هم منتشر کرده که وی در آن خواهان برقراری ولایت فقیه در عربستان سعودی و کشورهای منطقه است. بنابر گزارش العربیه سرلشکر منصور الترکی سخنگوی وزارت کشور پادشاهی سعودی، شنبه ۲ ژانویه اعلام کرد که تمام احکام قصاص، در داخل زندان‌ها اجرا شد و برپایه قوانین کشور، فیلمبرداری از آن‌ها صورت نگرفت. او افزود که احکام اعدام در تمام مناطق کشور به جز جازان اجرا شد.
الترکی گفته است که پرونده‌هایی مرتبط به اعمال تروریستی وجود دارند که همچنان گشوده هستند. به گفته همین مقام سعودی چهار حکم اعدام به صورت تیرباران اجرا شد و اجرای دیگر اعدام‌ها با شمشیر بود 
در لینک زیر می توان سخنرانی شیخ نمر النمر را که در آن خواستار برقراری ولایت فقیه است مشاهده کرد
و در این یکی گزارش مفصل اتهامات و اسامی اعدام شدگان را
http://ara.tv/rk6vu
در پی اعلام این خبر وزارت خارجه رژیم کاردار سفارت عربستان سعودی را احضار و نسبت به اعدام شیخ باقر النمر اعتراض کرد، از آنطرف بنا برگزارشی که العربیه داده است وزارت خارجه سعودی سفیر رژیم را احضار کرده و نامه شدید اللحنی به خاطر اعتراض رژیم به اعدامها، به وی برای رساندن به رژیم داده است. دولت سعودی یاد آور شده است مسئولیت محافظت از سفارتش در تهران و کنسولگری اش در مشهد و کارکنان آنها به عهده رژیم است. http://ara.tv/z7w6
تهدید کردن وخط و نشان کشیدنهای رژیم علیه سعودی
 در پی اعدام شیخ شیعه، خط و نشان های متعددی از سوی عناصر رژیم علیه سعودی کشیده شده است. سخنگوی وزارت خارجه گفته است که ریاض تاوان سختی خواهد پرداخت.
سپاه پاسداران هم بیانیه ای منتشر کرده است که جمله خنده داری در آن وجود دارد؛ آنجا که می گوید:« اقدام ددمنشانه رژیم مرتجع ،قرون وسطایی و تروریست پرور سعودی در اعدام آیت الله شیخ نمر نقض آشکار حقوق بشر و آزادی بیان بوده و نشان می دهد بنیان اینگونه جنایات تفکر وهابیت و جریان تکفیری ـ سلفی است که امروز داعش پرچمدار آن است. »
این را سپاه پاسدارانی می گوید که خود سرانه دست به دستگیری و زندانی کردن و شکنجه شهروندان ایرانی می زند، سپاه پاسدارانی که پاسدار نظامی است که وزارت اطلاعاتش روشنفکران و روزنامه نگاران را ربوده و به قتل رسانده و یکبار هم می خواست گروهی از آنان را به ته دره بفرستد، پاسداران رژیمی که با آیت الله و «مرجع تقلید» رنج زندان زمان کشیده و کسی که خودشان به او لقب «امید امت و امام » داده بودند و «قائم مقام رهبری» یعنی قائم مقام خمینی بود، آن کردند که همه می دانند و این ستم را برای آن بر او روا داشتند که کشتار زندانیان سیاسی را مورد انتقاد قرار داده و با آن مخالفت کرده بود، رژیمی که این بلایی را که همه می بینند و می دانند، به سر نخست وزیر 8 سال دوران جنگ و به سر رئیس مجلس سابق و به سر آن دیگری که دو دوره ریاست جمهور و ده سال وزیر ارشاد اسلامی رژیم بوده، فقط به خاطر این که نظری متفاوت با نظرات این عالیجنابان نا نجیب و رهبر متکّبرشان در اداره امور کشور داشته اند، می آورند و پاسدارانی که خودسرانه دانشجو و وکیل دادگستری را در خیابان دستگیر و به زندان می اندازند،
بیشرفان بیشرمی که دستشان به خون هزاران جوان و هزاران آزاده انقلابی و ترقیخواه ایرانی آلوده است، پاسداران رژیمی که رسما و در عمل به حقوق بشر و به آزادی بیان اعتقادی ندارد و رهبر ولی فقیه آن هم چند ماه پیش یا سال قبل بود که گفت اسلام تکثرگرایی را نمی پذیرد، رژیمی که شاعر و ترانه ساز و گارگر عضو سندیکا را در زندان زجر می دهد، حال پاسدارانش به سعودی ایراد نقض آزادی بیان و حقوق بشر می گیرند!؟ خنده دار نیست؟
سپاه پاسداران رژیم جهل و جنایت و فساد، در پایان بیانیه خود آشکارا پیام و فراخوان به سرنگونی رژیم سعودی و انتقام گرفتن از آن را داده است:« تردیدی نیست خون پاک این شهید والامقام ، وحدت امت اسلامی را تقویت خواهد کرد و با طنین انداز شدن پیام راستین و آگاهی بخش شیخ نمر در جای جای سرزمین حجاز ، پرچم مقاومت و مبارزه آن روحانی جلیل القدر به دست آحاد ملت مسلمان عربستان به ویژه جوانان غیور حجازی برافراشته نگه داشته شده و در آینده ای نه چندان دور انتقام سختی از جنایتکاران آل سعود گرفته و سقوط و فروپاشی پایه های این رژیم تروریست پرور، منفور و ضد اسلام را رقم خواهد زد »چنین پیامی نشانه چیزی جز بی خردی صادر کنندگان آن نیست، چون تهدید موجودیت رژیم سعودی توسط نیروی نظامی کشور همسایه اش است و این باز هم می تواند موجب تقویت موضع و موقعیت رژیم سعودی در برابر رژیم و تسهیل موفقیت آن در دستیابی به اهداف سیاسی منطقه ای و بین المللی اش باشد. صدور این بیاینه البته قبل ازهرچیز بازهم نشان دهنده اداره امور در رژیم یه شکل خر تو خری است. این تهدید به اندازه به آتش کشیدن سفارت سعودی در تهران در روابط خارجی رژیم به زیانش عمل خواهد کرد.
اگرچه ممکن است فرماندهان ابله و خودبزرگ بین سپاه پاسداران، از فشاری که از این بابت در داخل به «اعتدالیون» در قدرت اجرایی وارد می شود با دمشان گردو یا حتی نارگیل بشکنند، اما بحران در روابط خارجی رژیم، می تواند اوضاع را در کشور خرابتر از این که هست بکند و آنوقت ممکن است در برابر انفجار خشمِ و سیل خروشان مردم جان برلب رسیده ای قرار بگیرند که در عاشورای سال88 در 6 دی شعار مرگ برخامنه ای، مرگ بر دیکتاتور و «این همه لشکر آمده /علیه رهبر آمده» سردادند، و دیگر نه امکان به راه انداختن «حماسه 9 دی» در برابر آنها داشته باشند نه  «حماسه 9 دی» توان خنثی کردن آن را می تواند داشته باشد.
در زیر لینک گزارشی که خبرگزاری فارس از واکنش و اظهار نظرهای مقامات رژیم جمع کرده، آمده است. 
سید علی خامنه ای هم روز صبح روز یکشنیه سعودی را تهدید کرد که «دست انتقام الهی گریبان مقام‌های سعودی را می‌گیرد»
اعتراض هایی هم در چند کشور دارای جمعیت مسلمان علیه اعدامهای صورت گرفته در عربستان به عمل آمده است.  45 نفر از اعدام شدگان شهروندان سعودی، یک نفر مصری و یک نفر هم از اتباع چاد بوده است
به نظر می رسد که اقدام عربستان در اعدام شیخ باقر النمر حساب شده و برای واداشتن رژیم به اقدامات عصبی و خلاف کنوانسیون وین و قوانین بین المللی در مورد مصونیّت سفارتخانه ها و دیپلمات ها و احتمالا تحریک رژیم به اقدامات ترویستی بوده است تا از این طریق،در حالی که آمریکا خود را برای برگزاری ریاست جمهوری آماده می کند، رشته های رژیم بدنام و بد سابقه جمهوری اسلامی را که با توافق برسر مساله اتمی در راه تلاش برای بهبود وضعیت خود در روابط بین المللی بود و در رسانه های غربی هم صحبت از بازگشت رژیم به صحنه راوبط عادی بین المللی شده است،پنبه کند و صحنه را به زیان رژیم بهم بزند و نیز خشم «تندرو»های ناراضی از برجام در آمریکا را علیه رژیم دامن بزند و کفه ترازوی حمایت افکار عمومی و رای دهندگان را به نفع آنها سنگین کند. 
به آتش کشیده شدن سفارت عربستان، که  نشانه ناتوانی و ضعف دستگاه اجرایی در نظر طرفهای و عدم انسجام در رژیم تلقی خواهد شد، همراه با محکوم کردن این اقدام نیز خواهد بود و با اوج گیری دوباره تنش در روابط خارجی رژیم، طبعا توّهمات و انتظاراتی که رژیم با تسلیم شدن به برجام در مردم ایجاد کرده بود،رنگ خواهد باخت. پیام به آتش کشیده شدن سفارت سعودی در تهران به جامعه بین المللی و به ویژه برای آمریکا، چیزی جز این نمی تواند باشد که در ایران چیززیادی عوض نشده است،درها به همان پاشنه می چرخد که موقع اشغال سفارت آمریکا بود. این چیزی است که سپاه پاسداران حتی به صراحت و تاکید می خواهد به آمریکا و غرب برساند.
این البته خلاف واقعیت هم نیست، چرا که رژیم همچنان به شکل «خرتو خری» اداره می شود، و کیست که نداند که پشت تمام این قبیل اقدامات خودسرانه سپاه پاسداران و بسیج قرار دارد. دستگاه دولتی رژیم هم در برابر عربده کشی ها سپاه نه جرأت ایستادگی را دارد نه به «مصلحت نظام» می داند، چون جمهوری جهل و جنایت، برای ادامه حیات به پاسداران سرکوبگر مردمکش اش نیاز دارد و به همین دلیل موضعگیری و اعتراضی جدی از دستگاه دولت دیده نمی شود. از سوی دیگر دست اندرکاران سیاست در کشورهای غربی که در اوضاع آشفته جهان با مشکلات پیش بینی نشده رو به رو هستند و ناچارند برای آنها راه حل پیدا بکنند، بیشتر تمایل به نادیده گرفتن ماهیت درنده خو و خودسر رژیم و کوتاه آمدن در برابر عربده جویی های آن و گاه باج دادن به آن را دارند تا منافع خود را حفظ کنند و روشن است که این به روحیه خودسری و خود قدر قدرت بینی در دسته اشراری که 37 سال است به سرنوشت مردم ایران چنگ انداخته اند امکان رشد و عمل بیشتر می دهد. اما موارد و شرایطی هم هست که برای حفظ همان منافع ممکن است ناچار شوند سرسختی هایی تا حد به زانو در آوردن رژیم از خود نشان بدهند، آنچنان  که در انداختن قلّاده برجام بر گردن رژیم دیدیم. به هرحال به آتش کشیده شدن سفارت عربستان سعودی در تهران، رویدادی است که عواقب آن می تواند دامنه زیانبار گسترده و حتی وخیمی برای رژیم خودسر و خرتو خر و شیعیه گری گستر ولایت فقیه داشته باشد.
یکشنبه ۱۳ دی - ۳ ژانویه ۲۰۱۶

روزانه ۷۰ تا ۱۰۰ نفر' به جمعیت معتادان ایران اضافه می‌شود

 روزبه کردونی، مدیرکل آسیب‌های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز دوشنبه ۱۴ دی ماه اعلام کرد: "براساس آمار رسمی از سال ۱۳۸۵ به این سو روزنامه ۷۰ تا ۱۰۰ نفر به جمعیت معتادان کشور افزوده می‌شود."


به گزارش بی بی سی به نقل از خبرگزاری کار ایران(ایلنا)، آقای کردونی، با اشاره به آخرین آمار اعتیاد در ایران گفت ستاد مبارزه با مواد مخدر، شمار معتادان دائمی را یک میلیون و ۲۰۰ هزار و معتادان تفننی را ۸۰۰ هزار نفر اعلام کرده است.

برخی از فعالان مدنی یا مسئولان ستاد مبارزه مواد مخدر معتقدند آمار واقعی بیش از این است؛ در عین حال که حساسیت جامعه نسبت به آسیب‌های اجتماعی کمتر شده است.

هفته گذشته سعید صفاتیان، رئیس کارگروه کاهش تقاضای اعتیاد مجمع تشخیص مصلحت نظام با ابراز نگرانی از افزایش آمار معتادان خیابانی در ایران اعلام کرد: "تعداد معتادان خیابانی از سال ۱۳۸۵ تا کنون از ۱۵ هزار نفر به ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار نفر افزایش یافته است."

آقای صفاتیان همچنین گفت در حال حاضر تعداد معتادان متجاهر فقط در شهر تهران به ۱۵ هزار نفر رسیده که بر این اساس تعداد معتادان خیابانی در کمتر از یک دهه در ایران بین ۸ تا ۱۰ برابر شده است.

بیکاری، فقر، در دسترس بودن مواد مخدر و نبود حمایت پس از ترخیص از ترک از جمله دلایل روی آوردن افراد به اعتیاد است.
 

Dr. Parsabenab 12/30/15 - جهان در مسیر بربریت