نگاهي به...

هر آنچه منتشر ميشود به قصد و هدف آگاهی رسانی و روشنگری است۰ ما حق "آزاد ی بيان" و" قلم" را جزء لاينفک مبارزه خود ميدانيم! ما را از بر چسب و افترا زدن باکی نيست! سلام به شهدای خلق! سلام به آزادی!

۱۳۹۶ بهمن ۲۴, سه‌شنبه

می‌کنند. بر اساس آمارهای وزارت گردشگری ترکیه، تعداد کل گردشگران ورودی به این کشور در سال ۲۰۱۷ میلادی با ۲۷.۸درصد رشد به ۳۲.۴ میلیون نفر رسیده است. ایرانی‌ها در مجموع ۷.۷درصد از کل مسافران ورودی به ترکیه را به خود اختصاص داده‌اند و بعد از روس‌ها (۱۴.۶ درصد) و آلمانی‌ها (۱۱.۱ درصد) در رتبه سوم جای گرفته‌اند.»

«سال گذشته میلادی ایرانی‌ها ۲.۵میلیارد دلار به همسایه شمال شرقی کشورمان بردند؛ کشوری که قبل از سال ۲۰۱۴ با بحران اقتصادی روبه‌رو شده بود و سرپا ماندن آن ابهام‌های زیادی داشت، با سرمایه‌گذاری چشمگیر در عرصه گردشگری توانست به درآمدهای نجومی در این حوزه دست پیدا کند. سال ۲۰۱۵ کشور ترکیه به درآمد ۳۱.۵ میلیارد دلاری دست یافت و سال ۲۰۱۶ که جزو بدترین سال‌های گردشگری این کشور لقب گرفت میزان درآمد آنها به ۲۲ میلیارد دلار رسید اما خیلی زود ترک‌ها کاهش ۳۰ درصدی را جبران و سال گذشته میلادی ۲۶.۳ میلیارد دلار از گردشگران کشورشان جذب درآمد کردند. در این میان ایرانی‌ها هم سهم بسیار بالایی در رونق گردشگری ترکیه داشتند؛ به‌ گونه‌ای که سال ۲۰۱۷ ایرانی‌ها ۲.۵ میلیارد دلار ارز به ترکیه بردند. می‌گویند اقتصاد منطقه وان را گردشگران ایرانی می‌چرخانند و اگر دلارهای آنها نباشد، وان با رکود عجیبی روبه‌رو خواهد شد. گردشگران سایر کشورها هم خیلی زود ترکیه را به‌ عنوان مقصد گردشگری خود انتخاب کردند؛ در حالی که هر سال بر تعداد گردشگران این کشور افزوده می‌شود، ما هنوز نتوانستیم سهمی از گردشگران این کشور داشته باشیم.

رتبه ایران در بین کشورهای در حال جذب گردشگر (هم‌اکنون در دنیا ۱۵۰ کشور مشغول فعالیت در عرصه گردشگری هستند) ۹۸ است. ۸ درصد از تعداد کل گردشگران، گردشگران خارجی هستند که به ایران می‌آیند و ارزآوری آنها برای کشورمان بسیار اهمیت دارد اما متأسفانه ۹۲درصد از گردشگران هم از ایران خارج می‌شوند.
۶۰ درصد درآمد گردشگری ترکیه مربوط به گردشگران خارجی است و تنها ۴۰درصد درآمد آنها از طریق گردشگری داخلی به دست می‌آید. درآمد حاصل از گردشگری بین سال‌های ۹۲ تا ۹۵، بیش از ۳۲ میلیارد دلار بوده و در این مدت ۱۹میلیون و ۹۰۰هزار نفر گردشگر خارجی وارد کشور شده‌اند. این اعداد نشان می‌دهد که عملاً ایران دارای کمترین درآمد گردشگری است.

 اتحادیه هتلداران ترکیه

بر اساس گزارشی که از سوی اتحادیه هتل‌های ترکیه منتشر شده، در سال ۲۰۱۷ میلادی، حدود ۲.۵میلیون گردشگر ایرانی به ترکیه سفر کرده‌اند و بدین ترتیب ترکیه اصلی‌ترین مقصد گردشگری خارجی ایرانیان در سال گذشته میلادی بوده است. این گزارش همچنین پیش‌بینی کرده که روند افزایش سفرهای گردشگری ایرانیان به ترکیه در سال‌جاری میلادی نیز ادامه یابد و به ویژه شهرهای ترکیه در ماه مارس، یعنی ایام تعطیلات نوروز شاهد حضور پرتعداد گردشگران ایرانی باشد. بعد از ترکیه، کشورهای عراق، امارات و ارمنستان، دیگر مقصد‌های جذاب گردشگری برای مسافران ایرانی بوده‌اند. در سال ۲۰۱۶، مجموعا ۱.۷ میلیون گردشگر ایرانی به ترکیه سفر کرده بودند.
این گزارش خاطرنشان کرده که هر گردشگر ایرانی به‌ طور متوسط ۶شب در ترکیه اقامت گزیده و هزار دلار هزینه کرده و در مجموع ۲.۵ میلیون گردشگر ایرانی ۲.۵ میلیارد دلار برای ترکیه درآمد داشته‌اند. سرانه هزینه کرد سایر گردشگران خارجی در ترکیه ۶۳۰ دلار بوده است. در بین شهرهای مختلف ترکیه، استانبول، وان و آنتالیا، محبوب‌ترین شهرها برای گردشگران ایرانی بوده‌اند. ایرانی‌ها علاوه بر تفریح، برای خرید و تجارت نیز به ترکیه سفر می‌کنند.
بر اساس آمارهای وزارت گردشگری ترکیه، تعداد کل گردشگران ورودی به این کشور در سال ۲۰۱۷ میلادی با ۲۷.۸درصد رشد به ۳۲.۴ میلیون نفر رسیده است. ایرانی‌ها در مجموع ۷.۷درصد از کل مسافران ورودی به ترکیه را به خود اختصاص داده‌اند و بعد از روس‌ها (۱۴.۶ درصد) و آلمانی‌ها (۱۱.۱ درصد) در رتبه سوم جای گرفته‌اند.»

هیچ نظری موجود نیست: