نگاهي به...

هر آنچه منتشر ميشود به قصد و هدف آگاهی رسانی و روشنگری است۰ ما حق "آزاد ی بيان" و" قلم" را جزء لاينفک مبارزه خود ميدانيم! ما را از بر چسب و افترا زدن باکی نيست! سلام به شهدای خلق! سلام به آزادی!

۱۳۹۱ اسفند ۳۰, چهارشنبه



انتشار تصاویر صدها میلیارد تومان طلای بیت المال در ترکیه

ارزش این محموله طلا بالغ بر صدها میلیارد تومان برآورد می شود و در حالی که اقتصاد کشور به شدت نیاز به این پول برای پرداخت حقوق عقب افتاده کارمندان و کارگران دولت و سایر هزینه های عمومی ضروری کشور دارد، این پول هنگفت در اختیار مافیای بابک زنجانی است
با گذشت سه سال از جنجال خبری 18 میلیارد دلار طلای ایران که به ترکیه حمل شده بود، «بازتاب» تصاویری از محوله بزرگی از طلای ایران را که به نام بابک زنجانی است و در ترکیه نگهداری می شود را منتشر می کند.

به گزارش خبرنگار «بازتاب»، این تصاویر که توسط منابع خبری بازتاب تهیه و ارسال شده است، نشان دهنده بخش کوچکی از پول نفت کشور است که در اختیار بابک زنجانی قرار گرفته است.


ارزش این محموله طلا بالغ بر صدها میلیارد تومان برآورد می شود و در حالی که اقتصاد کشور به شدت نیاز به این پول برای پرداخت حقوق عقب افتاده کارمندان و کارگران دولت و سایر هزینه های عمومی ضروری کشور دارد، این پول هنگفت در اختیار مافیای بابک زنجانی است.


نکته تاسف بارتر آن که همزمان با حمایت رسمی و علنی برخی از عوامل سازمانهای جاسوسی غربی از بابک زنجانی و فراهم کردن مسیر تردد و فعالیتهای وی در خارج از کشور با وجود قرار گرفتن در لیست سیاه اتحادیه اروپا، برخی محافل امنیتی نیز در داخل کشور به شدت از بابک زنجانی حمایت می کنند و برای این حمایت، توجیهاتی نظیر بازگرداندن پول ببت المال که در اختیار بابک زنجانی است به کشور را مطرح می کنند.

جالب آن که بابک زنجانی نیز با علم به این موضوع که در صورت بازگرداندن پول بیت المال به کشور با وی و مافیایش برخورد خواهد شد، از بازگرداندن پول خودداری کرده و وقت کشی می کند و در واقع میلیاردها دلار از پول بیت المال را گروگان گرفته است. حال آن که اگر اندکی از برخوردی که با اختلاس سه هزار میلیاردی گردید، با اختلاس 20 هزار میلیاردی بابک زنجانی بشود، او ناگزیر خواهد بود برای نجات خود، پول بیت المال را بازگرداند.

سه‌شنبه ۱۹ مارس ۲۰۱۳

28اسفند.حداقل ۲۰۰ هزار کودک زير ۶ سال کشور از فقر غذايی رنج مي‌برند 


ايلنا: مديرکل امور بهداشت، بيمه‌های اجتماعی و درمان کميته امداد گفت: کميته امداد ۵ هزار بيمار صعب‌العلاج، ۳ هزار بيمار مبتلا به سل، ۵ هزار کودک زير ۶ سال دچار فقر غذايی را تحت پوشش خود درآورده است و اين در حالی است که در کشور ۱۲ هزار بيمار صعب‌العلاج و بيش از ۲۰۰ هزار کودک زير ۶ سال دچار فقر غذايی وجود دارد. 

ناصر ايروانی منش در گفت‌و‌گو با خبرنگار ايلنا، مبنای اصلی خدمات درمانی کميته امداد را در ۴ بخش اصلی دانست و گفت: خدمات درمانی نهاد مددجويان روستايی و شهری را شامل مي‌شود و مددجويان از نظر سنی و جنسی جهت ار
تقای کيفيت ارائه خدمات انجام شده است. 

مديرکل امور بهداشت، بيمه‌های اجتماعی و درمان کميته امداد به همکاری وزارت بهداشت و اين نهاد اشاره کرد و افزود: در راستای برنامه‌های وزرات بهداشت کلاس‌های آموزشی نکات درمانی و بهداشتی را بين مددجويان برگزار کرديم. 

وی به ساخت و سازهای سرويس‌های بهداشتی بين راهی و مناطق محروم اشاره کرد و ادامه داد: بيش از ۱۷ هزار سرويس بهداشتی جهت حفظ سلامتی ساکنان مناطق محروم راه اندازی شده است. 

مديرکل امور بهداشت، بيمه‌های اجتماعی و درمان کميته امداد با بيان اينکه حمايت از بيماران صعب‌العبور در شرح وظايف کميته امداد جای گرفته است، اضافه کرد: ارائه بسته‌های غذايی به بيش از ۵ هزار بيمار صعب‌العلاج يکی از اقدامات امسال اين نهاد بوده است و همچنين ۱۲ هزار بيمار صعب‌العلاج در کشور توسط اين نهاد شناسايی شده است. 

ايرواني‌منش ادامه داد: همچنين به بيش از ۳ هزار بيمار مبتلا به سل نيز جهت کاهش فشار‌های اقتصادی به خانواده سبد غذايی داده مي‌شود. 

مديرکل امور بهداشت، بيمه‌های اجتماعی و درمان کميته امداد با بيان اينکه تغذيه کودکان زير ۶ سال با توجه به اينکه بهترين زمان رشد مغز در شش سالگی است، اهميت ويژه‌ای دارد، افزود: اگر مواد غذايی مناسبی در اين زمان به کودک نرسد رشد مغزی کودک کامل نمي‌شود و در آينده آن کودک نمي‌تواند از جايگاه خوبی در جامعه بهره‌مند شود و در ‌‌نهايت سربار جامعه مي‌شود. 

وی با بيان اينکه استان سيستان و بلوچستان با داشتن ۸ هزار کودک مبتلا به فقر غذايی بيشتر مشکل را در کشور دارد، ادامه داد: کودکان نيازمند تغذيه مناسب هستند که در حال حاضر به ۵۰ هزار کودک نيازمند سبد‌های غذايی تعلق مي‌گيرد و اين در حالي‌ است که ۲۰۰ هزار کودک در نوبت قرار گرفته‌اند و نتوانسته‌ايم تمامی کودکان را پوشش دهيم. 

مديرکل امور بهداشت، بيمه‌های اجتماعی و درمان کميته امداد ضمن اشاره به همکاری اين نهاد با وزارت کار، گفت: اميدوار هستيم با افزايش اعتبار تعداد افراد تحت پوشش کامل را افزايش دهيم که برای تحقق اين امر به بودجهٔ ۱۰۰ ميليارد تومانی احتياج داريم. 

ايروانی منش به طرح حمايت درمانی از قالي‌بافان تحت پوشش کميته امداد اشاره کرد و افزود: افرادی که با توجه به خودکفايی از اين طريق دچار ضعف بينايی شده‌اند تحت خدماتی همچون کمک هزينه خريد عينک يا جراحی قرار مي‌گيرند. 

وی بالا بردن سطح آگاهی افراد تحت پوشش را بسيار مهم و مناسب دانست و تصريح کرد: با اين امر مي‌توان ميزان هزينه‌ها را کاهش داد که راه‌اندازی مرکز مشاوره‌های قبل از ازدواج يکی از اقدامات پيشگيرانه مهم در اين زمينه تلقی مي‌شود. 

مديرکل امور بهداشت، بيمه‌های اجتماعی و درمان کميته امداد در تشريح خدمات بيمه‌ای کميته امداد، گفت: اين نهاد به عنوان يکی ۴ سازمان بيمه‌گر خدمات مي‌دهد و از سال ۷۶ کميته امداد طرح سطح‌يندی خدمات بر مبنای پزشک خانواده را اجرا کرده است که از نظر مالی نيز مديريت هزينه را در نظر گرفته‌ايم. 

ايرواني‌منش ادامه داد: چندين سال است که هزينه داروهای شيمی درمانی مددجويان تحت پوشش امداد را تقبل مي‌کنيم و خدمات درمانی همچون اسکان، مشاوره‌های تشخيص بيماری را ارائه مي‌دهيم که در بسياری بيمه‌ها وجود ندارد. 

مديرکل امور بهداشت، بيمه‌های اجتماعی و درمان کميته امداد به خارج شدن مددجويان روستايی از پوشش بيمه درمانی امداد اشاره کرد و افزود: با توجه به اينکه سرانه درمانی روستاييان به امداد تعلق نگرفت روستاييان از بسياری خدمات درمانی محروم شد‌ه‌اند که اميدواريم شرايط بهتری برای آنان مهيا شود تا بتوانند از خدمات درمانی کميته امداد بهره‌مند شوند. 

وی ضمن ابراز نگرانی از ادغام و موازي‌کاری سازمان‌های بيمه‌گر، خاطرنشان کرد: با موازي‌کاري‌ها عملا به دهک پايين جامعه ظلم مي‌شود و اين درحالی است که ۱۱ هزار مرکز طرف قرارداد با بيمه‌ها و بيش از ۱۴ هزار پزشک خانواده داريم. 

ايرواني‌منش به طرح خودکفايی زنان سرپرست خانوار زير ۵۰ سال اشاره کرد و گفت: از محل صرفه‌جويی يارانه‌ها درصدی برای اين امر به کميته‌امداد تعلق مي‌گيرد و تا کنون ۲۲۰ هزار خانوار تحت پوشش بيمه‌های اجتماعی قرار دارند که از اين ميان ۱۴۰ هزار خانوار روستايی هستند. 

مديرکل امور بهداشت، بيمه‌های اجتماعی و درمان کميته امداد به طرح غربالگری مددجويان امداد اشاره کرد و ادامه داد: از ۲۰ هزار دانش اموز تحت پوشش که مورد غربالگری قرار گرفته‌اند ۸۶۰۰ نفر مشکوک يا مبتلا به بيماري‌هايی مثل کم‌خونی و بيماري‌های ناشی از فقر هستند. 

وی با بيان اينکه گرانی خدمات درمانی و دارويی موجب شده است که بسياری از بيماری فقير تحت پوشش امداد از ادامه دادن مراحل درمانی منصرف بشوند، اظهار کرد: در جهت رفع مشکلات ناشی ار تورم به ويژه در مراحل درماني، شورای مرکزی امداد را برای طرح فراگيری بيمه تکميلی طراحی کرديم؛ که در اين طرح گسترهٔ ارائه خدمات درمانی رشد محسوسی دارد.

هیچ نظری موجود نیست: