نگاهي به...

هر آنچه منتشر ميشود به قصد و هدف آگاهی رسانی و روشنگری است۰ ما حق "آزاد ی بيان" و" قلم" را جزء لاينفک مبارزه خود ميدانيم! ما را از بر چسب و افترا زدن باکی نيست! سلام به شهدای خلق! سلام به آزادی!

۱۳۹۶ فروردین ۱۰, پنجشنبه

ژنرال!
تانک ات قوی ترین خودروست
جنگل را فرو می ریزد،
و هزاران نفر را له و لورده می کند.
اما یک عیب دارد:
 نیاز به یک راننده دارد.
ژنرال!
بمب افکن ات قوی است
از توفان سریع تر پرواز می کند،
و از یک فیل بیشتر بار می کشد.
اما یک عیب دارد:
 نیاز به یک خلبان دارد.
ژنرال!
از انسان استفاده های زیادی می شود کرد.
او می تواند پرواز کند و می تواند بکُشد.
اما یک عیب هم دارد:
 می تواند بیاندیشد!
«برتولت برشت»

سینا دهقان




رونمایی از لایحه تحریم‌های تازه علیه ایران در نشست آیپک


Tue 28 03 2017 



دویچه وله: قانونگذاران ارشد آمریکا به دنبال تصویب قانونی هستند که هدف آن افزایش تحریم‌ها علیه افراد و نهادهای مرتبط با برنامه موشکی بالیستیک جمهوری اسلامی است. نمایندگان کنگره در عین حال بر لزوم اجرای دقیق برجام تأکید کرده‌اند.

در نشست سالانه کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل (آیپک) لایحه‌ای رونمایی شده که برنامه موشکی بالیستیک ایران را هدف گرفته است؛ برنامه‌ای که "غیرقانونی" توصیف شده است.

به گزارش روز سه‌شنبه‌ی (۲۸ مارس/ ۸ فروردین) خبرگزاری آسوشیتدپرس از واشینگتن، این لایحه در صورت تصویب سبب می‌شود سیستم مالی بین‌المللی شرکت‌های ایرانی و خارجی مرتبط با برنامه موشکی جمهوری اسلامی و بانک‌هایی که با آنها همکاری می‌کنند را تحریم کند؛ افراد دخیل در برنامه موشکی بالیستیک جمهوری اسلامی و شرکای تجاری آنان هم تحریم خواهند شد. افزون بر این، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مشمول "تحریم‌های تروریستی" خواهد شد و تحریم تسلیحاتی علیه این نهاد اعمال خواهد شد.

آسوشیتدپرس می‌نویسد که لایحه‌ی یادشده هم از حمایت کوین مک‌کارتی، رهبر اکثریت جمهوری‌خواه در مجلس نمایندگان آمریکا برخوردار است و هم از حمایت استنی هایر، نماینده حزب دموکرات. این لایحه تلاش می‌کند بین جمهوری‌خواهان و دموکرات‌های کنگره که در مورد مسائل داخلی عموما اختلاف نظر عمیقی با هم دارند، اجماع ایجاد کند.

تأکید بر روابط مستحکم آمریکا و اسرائیل

در نشست آیپک در روز دوشنبه (به وقت محلی) پاول رایان، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا تعهد ایالات متحده نسبت به اسرائیل را "مقدس" خواند. او در عین حال توافق هسته‌ای ایران با قدرت‌های جهانی را "فاجعه‌ای مطلق" توصیف کرد که "مسیری بی‌دردسر برای دستیابی به تسلیحات هسته‌ای" در اختیار ایران می‌گذارد.

او در حمایت از لایحه‌ی تحریم‌های جدید علیه ایران گفت: «برای مقابله با این تهدیدها، باید از همه ابزارهای موجود استفاده کنیم. ما برای دفع این ستیزه‌جویی در هر موقعیتی باید با هم‌پیمانان خود – به ویژه با اسرائیل – همکاری کنیم.»

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، روز دوشنبه مناسبات آمریکا-اسرائیل را "مستحکم‌تر از همیشه" توصیف کرد. رون دِرمِر، سفیر اسرائیل در آمریکا، نیز یک روز پیش از آن گفته بود که برای نخستین بار پس از سال‌ها یا حتی دهه‌‌ها "فاصله‌ای بین دولت‌های ما [اسرائیل و آمریکا] وجود ندارد".

مایک پنس، معاون دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، می‌گوید او و ترامپ "بی قید وشرط از اسرائیل حمایت می‌کنند و همواره هم خواهند کرد".

البته هنوز مشخص نیست که آیا ترامپ خواسته‌های اسرائیل را تمام و کمال اجرا کند. نشانه‌هایی وجود دارد مبنی بر اینکه رئیس جمهوری آمریکا در مورد بسیاری از وعده‌های انتخاباتی خود تجدید نظر کرده یا می‌کند.

به عنوان نمونه، انتقال سفارت ایالات متحده از تل‌آویو به اورشلیم (بیت‌المقدس) از مواردی بود که ترامپ از آن سخن رانده بود، اما هنوز متحقق نشده است. اسرائیل اورشلیم را پایتخت خود می‌داند؛ فلسطینی‌ها هم قسمت شرقی این شهر را پایتخت کشور فلسطینی می‌خوانند.

ترامپ در رقابت‌های انتخاباتی همچنین بارها به برجام حمله کرده و گفته بود بر سر پرونده هسته‌ای ایران دوباره مذاکره می‌کند یا توافق را ملغی خواهد کرد.

در مقابل، برنامه موشکی ایران از مواردی است که مورد انتقاد اسرائیل است و آمریکا در دوره‌ی ترامپ به آن واکنش نشان داده است. دولت آمریکا اخیرا و در واکنش به آزمایش موشکی جمهوری اسلامی ۲۵ شخص و نهاد را تحریم کرد.

نمایندگانی که لایحه‌ی تحریمی جدید را در نشست آیپک ارائه کرده‌اند، انتظار دارند ترامپ فراتر از این عمل کند.

قوانین اتحادیه اروپا در بریتانیا لغو می‌شود

بریتانیاحق نشر عکسGETTY IMAGES
Image captionبریتانیا در پی آغاز روند ترک اتحادیه اروپا هزاران قانون این اتحادیه را لغو می کند
در پی آغاز رسمی روند خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا هزاران قانون این اتحادیه از جمله قوانین مربوط به حقوق کارگران و محیط زیست لغو خواهد شد و قوانین مشابهی جای آنها را خواهد گرفت.
جزئیات لایحه جامع لغو قوانین یک روز پس از آغاز روند خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا منتشر خواهد شد.
برای پرهیز از بروز خلاء قانونی در پی لغو این قوانین، وزرای بریتانیایی نیاز دارند از قوانین اتحادیه اروپا کپی‌برداری کنند.
ترزا می، نخست‌وزیر بریتانیا در نامه‌ای که برای خروج کشورش از اتحادیه اروپا برای دونالد توسک، رئیس شورای اروپا فرستاد، با اشاره به ماده ٥٠ معاهده لیسبون گفته است که اگر طی دوسال آینده توافقی کلی برسر خروج بریتانیا (برگزیت) صورت نگیرد همکاری با اتحادیه اروپا در مبارزه با جرائم و تروریسم به خطر خواهد افتاد.
طرح این موضوع باعث خشم مقام‌های اتحادیه اروپا شد که گفته‌اند مسئله امنیت اروپا مهمتر از آن است که وسیله معامله قرارگیرد.
اما دیوید دیویس، وزیر مسئول مذاکره خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا به رادیو بی‌بی‌سی گفت که طرح این موضوع نباید به صورت یک تهدید در نظر گرفته شود و افزود: "این بیانگر این واقعیت است اگر به توافق نرسیم، برای هردو طرف بسیارمضر خواهد بود. این یک نکته مورد بحث برای رسیدن به توافق است. ما در پی یک موافقتنامه جامع هستیم که در برگیرنده تمام مسائل مهم از جمله بازرگانی، امنیت و سایر جنبه‌های رابطه کنونی ما باشد و بتواند تا جای ممکن برای همه مفید واقع شود."
روند خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا، روز چهارشنبه ۲۹ مارس با ارسال نامه ترزا می برای رئیس شورای اروپا آغاز شد.
از زمان دریافت این نامه توسط دونالد توسک در نیم ‌روز ۲۹ مارس ۲۰۱۷، مذاکره کنندگان بریتانیایی و اتحادیه اروپا، دو سال وقت دارند تا درباره نحوه خروج بریتانیا و رابطه آتی این کشور با اتحادیه، پس از خروج، به توافق 
سرتاسر ایران برای ضعفا مسکن می‌سازیم. همین دارایی شاه سابق و خواهر و برادرش برای یک مملکت، برای آباد کردن یک مملکت کافی است. ما عمل می‌کنیم، حرف نمی‌زنیم. تمام کمیته‌هایی که در تمام اطراف ایران هست موظفند که آنچه به دست آمد از مخازن ایران، هر چه که اینها بردند و مخفی کردند و اتباع آنها بردند و مخفی کردند، آنها را که به دست آمده است به بانکی که شماره‌اش را بعد تعیین می‌کنند تحویل بدهند که برای کارگرها، برای مستضعفین، برای بینوایان، هم خانه بسازند هم زندگی آنها را مرفه کنند.
- سقف حقوق مديران ٢٤ ميليون تومن تصويب شد!
- صدور بخشنامه خرید قسطی شیرینی و آجیل برای معلمان
- ولی‌الله بیاتی٬ رئیس شورای شهر قم:
۱۴ هزار متر زمین به نماینده رهبر در اصفهان واگذار کردیم
- استخدام ۴۲۰۰ مداح در حوزه مدیرعامل با حقوق ۱۱-۹ میلیون تومان که ۵۰٪ زیر دیپلم و ۳۰٪ سیکل هستند!
- در جیب کارگر ساختمانی‌ای که خود را کشت، اینها را پیدا کردند:کارت شارژ ۱۰۰۰تومانی,شانه پلاستیکی
و یک دستخط برای باجناقش :
«کم آوردم آقا مهدی»
‏- بودجه تحمیل حجاب اجباری به زنان ایرانی
۶ هزار میلیارد تومان و بودجه محیط زیست ۱۷۴ میلیارد تومان 
- رئيس كميته اجتماعى شوراى شهر از وجود دو هزار كارتن خواب زن در پايتخت خبر داد!
- فوق لیسانس مکانیک رتبه ۸۸ کشوری مشغول جمع کردن ضایعات
- تعطیلی شرکت داروسازی نوین کاوش مامطیر
- تحصن شبانه روزی مالباختگان موسسه کاسپین
- پلمپ محل کسب دو شهروند بهایی در کرج
- ادامه اعتراضات کارگران بلبرینگ سازی مقابل فرمانداری تبریز
- تجمع اعتراضی کارگران شرکت نفت و گاز گچساران
- عرضه گوشتهای تاریخ گذشته به مردم
- بی پاسخ ماندن تجمعات کارگران ذوب آهن اردبیل در آستانه سال نو
- تجمع اعتراضی مهندسان کشاورزی استان کرمانشاه مقابل وزارت جهاد کشاورزی
- محرومیت ارژنگ داودی از داشتن قلم و کاغذ برای نوشتن در زندان زابل
- بلاتکلیفی و وضعیت دردناک 1700 کارگر پلی اکریل در آستانه سال نو
- تجمع اعتراضي کارگران پیمانکاری پالایشگاه آبادان در اعتراض به پرداخت نشدن دوماه حقوق،
  • گرد و غبار در آبادان به ۱۸ برابر حد مجاز رسید

همسر فرانسوا فیون نامزد ریاست جمهوری فرانسه به کلاهبرداری متهم شد

mediaپنه لوپ فیون، همسر فرانسوا فیونReuters/Patrick Kovarik
با اعلام اتهام رسمی سوء استفاده گری و کلاهبرداری هدفمند درباره همسر فرانسوا فیون، پس از آنکه خود وی و نیز جانشین او در پارلمان به سوء استفاده از اموال عمومی متهم شده بودند، اینک قضات پرونده معتقدند که شواهد آشکار و مهمی علیه خانم فیون وجود دارد.
این اتهامات به دلیل اشتغال صوری خانم فیون بعنوان دستیار پارلمانی همسرش و نیز اشتغال صوری در نشریه ای متعلق به یکی از دوستان همسرش به وی وارد شده است. او اینک رسماً به پنهان کردن عمل سوء استفاده از اموال عمومی و نیز کلاهبرداری متهم شده است.
پنه لوپ فیون روز سه شنبه (دیروز ۲۸ مارس ) برای روشن کردن واقعیت اشتغال خود در سالهای ۱۹۸۶ تا ۲۰۱۳ به عنوان دستیار پارلمانی همسرش، فرانسوا فیون، و سپس دستیار جانشین فیون در مجلس ملی فرانسه به دادسرای ملی امور مالی فراخوانده شد. پس از این بازجوئی بود که حکم اتهامات رسمی وی شب گذشته صادر شد.
خبرگزاری فرانسه این پرسش را مطرح می کند که ایا دستگاه قضائی درست یک ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری، تحقیقات را موقتاً رها خواهد کرد، یا به تحقیقات قضائی، که در این دوران انتخاباتی بسیار پر سر وصدا هستند، ادامه خواهد داد؟
آنچه مسلم است بازپرسی باید با طرح پرسش از "مارک لادریه لاشریر" مالک نشریه "دو دنیا" و نیز از دو فرزند فرانسوا فیون ادامه یابد. چرا که آنان هم بعنوان همکار پارلمانی با پدرشان کار کرده و حقوق دریافت کرده اند. این خبری است که از جانب برخی منابع قضائی مورد تایید قرار گرفته است.
می توان گفت که اگر فرانسوا فیون روز هفتم ماه مه به ریاست جمهوری انتخاب شود، همسرش نمی تواند از مصونیت ریاست جمهوری استفاده کند. مصونیتی که در تمام دوران ماموریت، هر نوع اقدام قضائی علیه شخص ریاست جمهوری را ممنوع خواهد کرد. در نتیجه ادامه تحقیقات قضائی برای خانم فیون می تواند ادامه یابد.
حقوق های نجومی در خرداد 1395 با انتشار فیش‌های حقوقی مدیران بیمه مرکزی ایران، رئیس صندوق توسعه ملی، مدیران بانک رفاه کارگران و مسئولان و مدیران چند سازمان دیگر رخ داد و بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها و افکار عمومی در پی داشت. علاوه بر نام چند نفر از مدیران صنعت بیمه، بانک‌ها و موسسات اقتصادی دیگر، نام اشخاصی مانند حسین فریدون، برادر رئیس جمهور ایران هم در جریان این جنجال‌ها مطرح شد.
برخی تقصیر را گردن خلاء‌های قانونی، برخی سوءاستفاده مدیران دولتی را مقصر جلوه دادند و برخی نیز معتقد بودند حقوق مدیران باید ده‌ها و بلکه چند صد میلیونی باشد و اتفاق عجیبی رخ نداده است. با این حال، مسأله فیش‌های حقوقی نجومی را می‌توان یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های دولت در سال 95 تلقی کرد.
در پی افشای ماجرای فیش‌های حقوقی نجومی و تشدید فشار افکار عمومی علیه دولت یازدهم، حجت‌الاسلام روحانی رئیس‌جمهور طی ابلاغیه‌ای اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور را مامور پیگیری این ماجرا و برخورد با دریافت‌کنندگان حقوق‌های نجومی کرد.
اسحاق جهانگیری نیز علاوه بر اظهارنظر منتقدانه علیه دریافت‌کنندگان حقوق‌های کلان، در ضیافت افطاری استانداران و مسئولان دولتی تاکید کرد که دریافت‌کنندگان این حقوق‌ها باید برکنار شوند.
در ادامه جهانگیری رئیس کمیته ویژه رسیدگی به حقوق های نجومی در نامه ای به رئیس جمهور ، ضمن ریشه یابی موضوع، تصمیمات، راهکارهای کوتاه و بلند مدت و دستورالعمل هایی را به منظور مسدود شدن همه منافذ شکل‌گیری پرداخت‌های غیرمتعارف در همه دستگاه های دولتی و غیر دولتی، ارائه کرد که تاکنون هیچ یک از راهکار ها اجرایی نشده است.
شورای حقوق و دستمزد در طول 2 سال و نیم فقط یک جلسه برگزار کرد
اما در این میان اظهارات موسی الرضا ثروتی عضو ناظر مجلس در شورای حقوق و دستمزد نیز شنیدنی بود. وی اعلام کرد تا زمان افشای فیش های نجومی این شورا فقط یک بار تشکیل جلسه داده است. وی از اعتراضش  نسبت به تبعیض‌ها در حقوق و مزایای کارمندان در جلسه شورای حقوق و دستمزد خبر داد و گفت: آقای نوبخت در پاسخ به بنده گفتند قانون خدمات کشوری مثل لانه زنبور است، اگر دست بزنیم خراب می‌شود.
گزارش مرکز پژوهش ها از حقوق های نجومی
تیرماه مرکز پژوهش های مجلس گزارشی از حقوق های نجومی ارائه داد که به نکات مهمی اشاره داشت.
در این گزارش آمده بود ؛ اجرای سریع و دقیق «قانون رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران» می تواند همه زمینه لازم را برای قاعده گذاری دقیق درباره سقف حقوق و مزایای این مقامات و مدیران فراهم کند.
مرکز پژوهش ها تاکید کرده بود، در کوتاه مدت تصویب قانونی که سقف حقوق و مزایا ( اعم از مستمر و غیر مستمر) را برای مقامات موضوع ماده (71) قانون خدمات کشوری و مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره بانکها و بیمه‌ها تعیین کند و هرگونه پرداخت به آنها را به شکل و از هر محلی از جمله اعتبارات خارج از شمول ممنوع نماید امکان پذیر و مفید است.
در این گزارش همچنین آمده بود ؛ با توجه به پایان مهلت آزمایشی قانون مدیریت خدمات کشوری که در چند نوبت تمدید شده است و در حال حاضر مهلت قانونی آن در سال 1395 خاتمه می‌یابد، دولت بایستی ساختار پرداخت در قانون دائمی را به گونه‌ای تنظیم کند که با فرض پذیرش تنوع نظامهای پرداخت ناشی از تنوع وظایف دستگاههای اجرایی، چارچوبی فراگیر و فرادست در حوزه پرداخت کشور ایجاد نماید.
 گزارش دیوان محاسبات از حقوق های نجومی
مهر ماه سال جاری گزارش دیوان محاسبات در مورد حقوق های نجومی در صحن علنی مجلس قرائت شد .عادل آذر رئیس دیوان محاسبات که این گزارش را قرائت می کرد گفت: تاکنون تعداد 498 پرونده مربوط به حقوق و سایر مزایا و سایر پرداختی‌ها از جمله پاداش و وام به مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی مشمول و غیرمشمول قانون مدیریت خدمات کشوری مربوط به عملکرد سال‌های 1388 لغایت 1394 در دادسرا و هیأت های مستشاری این دیوان رسیدگی که بعضا منجر به صدور رأی نیز شده است.
گزارش کمیسیون اصل نود از حقوق های نجومی
در اواخر مهر ماه کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی نیز در راستای وظیف نظارتی خود گزارشی از حقوق های نجومی در دو محور ارائه کرد:
1- نارسایی‌ها و خلأهای قانونی که موجبات سوءاستفاده از قوانین و مقررات را فراهم نموده است.
2- موارد دقیق تخلف از قوانین و مقررات و میزان دقیق برداشت‌های غیرقانونی و تقویم تخلفات صورت گرفته و مبالغ بازگشتی به خزانه دولت.
در گزارش کمیسیون اصل نود تاکید شده است؛ بررسی‌ها نشان داده که در آن دسته از دستگاه‌های اجرایی که از توان مالی بیشتری برخوردارند، این تمایل وجود داشته تا از شمول قوانین عمومی به خصوص قانون مدیریت خدمات کشوری خارج و تابع ضوابط و مقررات اداری و استخدامی خاص قرار گیرند و همین موضوع یعنی مستثنی شدن برخی از دستگاه‌ها از شمول قانون مدیریت خدمات کشوری سبب شده است مدیران و کارکنان آنان از دریافت‌های قابل توجهی برخوردار باشند
در این گزارش نیز تاکید شده است:با توجه به اینکه قانون مدیریت خدمات کشوری قانونی آزمایشی بوده و در سال 86 مصوب و در سال 88 به مرحله اجرا درآمده و پس از طی دوره آزمایشی مصوب پنج‌ساله، هرساله بخاطر عدم تقدیم لایحه دولت، تمدید شده است، دولت مکلف شود در مهلت قانونی لایحه جامع قانون مدیریت خدمات کشوری را به مجلس ارائه نماید.
برخی معتقدند سرچشمه این مشکلات از آنجاست که بعد از اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری، برخی دستگاه‌ها از شمول اجرای این قانون خارج شده‌اند و همین مسئله اختلاف حقوق و دستمزد دریافتی در برخی دستگاه‌ها را تغییر نداد.
دولت اجازه اصلاح قانون مدیریت خدمات کشوری را نداد
 کمیسیون اجتماعی مجلس، قصد داشت طرحی در راستای دائمی کردن قانون مدیریت خدمات کشوری تدوین کند تا کم‌کاری دولتی‌ها را جبران کند اما با مخالفت دولت مواجه شد با این بهانه که این موضوع باید از طریق لایحه دولت به مجلس بیاید و مجلسی‌ها خود نمی‌توانند طرح بدهند بنابراین دست بهارستانی‌ها در این خصوص عملا بسته شد. اما علی رغم گذشت حدود یک سال از ماجرای حقوق های نجومی هنوز دولت لایحه ای برای دائمی کردن قانون مدیریت خدمات کشوری و رفع نقایص آن که منجر به شکل گیری حقوق های نجومی شد، نداده است.
زخم برنامه ششم بر پیکره عدالت
ماده 38 لایحه برنامه ششم توسعه که سقف 12 میلیون و 600 هزار تومانی برای حقوق و مزایای مدیران تعیین می کرد نیز توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام از لایحه برنامه حذف شد و تاکیداتی که در گزارش های مرکز پژوهش های مجلس، کمیسیون اصل نود و دیوان محاسبات برای لزوم اصلاح قانون آمده بود بر زمین ماند.
12 بهمن سال جاری عادل آذر از عودت تمامی حقوق‌های نجومی به خزانه خبر داد و گفت:  397 نفر که 23 میلیارد و 300 میلیون تومان حقوق غیرمتعارف به آنها پرداخته شده بود تمام مبلغ 23 میلیارد و 300 میلیون تومان را به خزانه عودت دادند.
درباره آخرین وضعیت لابی‏‌های
 

الف) وضعیت نایاک (شورای ملی روابط ایرانیان - آمریکاییان) 

طبق اظهارات برخی از کارکنان نایاک، با روی کار آمدن ترامپ، وضعیت نایاک به ریاست تریتا پارسی وخیم شده است زیرا نایاک علناً از هیلاری کلینتون حمایت کرده و در مدت رقابت‌های انتخاباتی به‌‏شدت علیه ترامپ فعالیت داشته و همین موضوع باعث شده که برخی از اعضای کنگره که قبلاً با نایاک ارتباطاتی داشتند، در حال حاضر از هرگونه ملاقات با مسؤولان نایاک خودداری کنند.

در این زمان در داخل کنگره بین دوستان نایاک شکاف ایجاد شد زیرا تا آن زمان مسؤولان نایاک می‏‌گفتند که با هیچ‏یک از دو حزب نیستیم ولی وقتی به ترامپ حمله کردند، استقلال صوری خودشان را هم از دست دادند.

نفوذ نایاک در جناح جمهوری‏خواه (با توجه به این‏که کنگره، قوه قضائیه و ریاست جمهوری در دست آنهاست) از دست رفته است و با وجود ارتباطات عمیقی که آن‏ها پس از سالها با حزب دموکرات ایجاد کرده‌‏اند، حالا حتی خود دموکرات‏ها هم از برقراری ارتباط با نایاکی‏‌ها ترس دارند زیرا سیاست ترامپ این است که افرادی را که اخیراً و در جریان مبارزات انتخاباتی علیه وی صحبتی کرده باشند، حتی از جناح جمهوری‏خواهان را به دفتر خود آورده و تحقیرشان می‏‌کند.

بودجه نایاک بیشتر از طریق NED (با تأمین مالی وزارت خارجه آمریکا) و افراد و موسسات حامی دموکراتها (ازجمله پلاشرز) تأمین می‏‌شده که اکنون حتی بودجه نایاک نیز دچار مشکل شده است.
 

 ب) وضعیت شورای ایران و آمریکا

هوشنگ امیراحمدی، رئیس شورای ایران و آمریکا، در جریان رقابت‌های ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا، بسیار محتاطانه در این خصوص عمل کرد و مسؤول اجرایی و کارشناسان این شورا را از هرگونه اظهارنظر له یا علیه هر یک از طرفین انتخابات در طول کمپین‏‌ها منع کرده بود.

امیراحمدی توانسته است هم جمهوری‏خواهان و هم دموکراتها را در شورا جمع کند. یک روز پس از اعلام نتایج انتخابات نیز امیراحمدی در پیامی کتبی، پیروزی ترامپ را تبریک گفته و ابراز داشت که خوشحال هستند بتوانند با دولت ترامپ کار کنند و برای بهبود رابطه بین ایران و آمریکا فعالیت کنند.

 وی هم‏چنین روابط نزدیکی با برخی شخصیت‌‏های محافظه‏ کار و سیستم ‏های امنیتی آمریکا و پنتاگون داشته است و در تمامی کارها، کسب منافع مالی را مدنظر دارد.
زاهدی


وی تصریح کرد: آقای روحانی حل وعده 100 روزه را به مردم داده و می‎گفتند که ما می‎توانیم در یک فرصت کوتاه شاهد تحول باشیم.
رئیس کمیسیون آموزش عالی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه 446 وعده از سوی آقای روحانی به مردم داده شده که بسیاری از آن عمل نشده است، تاکید کرد: زمانی که دولت روی کار آمد وقتی به دولت انتقاد می‎شد می‎گفتند تضعیف دولت است و امروز هم که انتقاد داریم می‎گویند حرف نزنیم.
زاهدی با بیان اینکه قرار بود که برای کارخانه‎های بیگانه اشتغال ایجاد نکنیم ، تاکید کرد: بیش از 20 میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور شد و این معنی‎اش این نیست کار برای کارگران خارجی ایجاد کردیم.
وی افزود: 157 هزار هکتار در این استان زمین برای کشت پنبه بود و امروز ببینید در چه وضعیتی قرار دارد.
رئیس کمیسیون آموزش عالی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مدادتراش و سنگ قبر را نیز برای ما از چین وارد می‎کنند، افزود: تمام تعهداتی که در برجام کشور ما متعهد بود این کشور و ملت پیشاپیش داد و آیا تعهداد برجام انجام شد ؟ و پول‎های بلوکه شده ما برگشته است؟.

۱۳۹۶ فروردین ۵, شنبه

دوستت دارم
تو را به عنوان چیزهای تاریکی که باید دوست داشت دوست دارم
 در خفا، بین سایه و روح.
دوستت دارم 
به عنوان گیاهی که هرگز نمی شکوفد
اما
نور گلها را در خود پنهان کرده است
ممنونم بابت رایحه ای که در من پنهان است
که از عشق است
 که از زمین بلند می شود.
دوستت دارم
بی آنکه بدانم چگونه ، کی ، و چرا
تو را بی شایبه دوست دارم
بی هیچ پیچیدگی و غروری
 چرا که راهی جز این نیست...
«پابلو نرودا»
 ترجمه: مریم آقاخانی
نوظهور چیزی جز یکی از جلوه‌های دیرپای ایرانیت اسلامی ما نیست و نوظهوری‌اش را از لگام‌گسیختگی انقلابی به سردمداری «روحانیت مفتخوارسلحشور!!» دارد.
 بنابراین وقتی در این بدخواب شدن و آشفته‌حالی ناشی از آن از خود می‌پرسیم: چاره‌ی نهایی این وضع را از کجا و چگونه باید یافت؟ پاسخ سهل‌انگارانه ی ما این است:
 در وهله‌ی اول و آخر از هرچه ایرانی‌ست، چه پیش از اسلام و چه در اسلام! انگار که چنین چیزی نزد ما هست و اگر باشد آسان به چنگ می‌آید و اگر به چنگ آید مؤثر خواهد افتاد! از اینرو آن‌هایی که از این زمین‌لرزه‌ی جهل و جنایت وآتش شوزی کتابها اعتقادی تکان و صدمه خورده‌اند ـ و تعدادشان نباید کم باشد‌ ـ به‌امید یافتن پناهی برای دفاع از خود و حمله به «اسلام سلحشور!!»، یا به دوره‌ی باستانی متوسل می‌شوند، یا به بزرگان فکر و ادب همین ایران اسلامی، یا به هر دو با هم. این دو به ‌اصطلاح حربه برای زدن «دشمن» است، اما هیچیک کارگر نخواهد بود.
 دوره‌ی باستانی- خود ذاتاً زمینه‌ی مساعد برای کشت و پرورش دین اسلام بوده است،‌ و بزرگان فکر و ادب ما در زمین اسلامی شده‌ی چنین فرهنگی روییده‌اند و رویاننده‌ی آن بوده‌اند. طبعاً در روزگاری که با شبیخون اسلامی خود ما را غافلگیر کرده، توسل به آنچه ایرانی‌ست یا ایرانی می‌نماید، خصوصاً وقتی که ما در نهب و غارت این شبیخون داریم از دست می‌رویم، یک واکنش طبیعی‌ست. اما این واکنش «طبیعی» نمی‌تواند در برابر آن نیرویی مؤثر افتد که زمانی از برون بر ما تاخته و سپس ما را به دستیاری خودمان به مرور از درون تسخیر و جذب کرده است. قرن‌هاست که ما طبیعت دیگری جز این نیروی مجذوب نداریم. و اینک پس از گذشت این زمان دراز، فرهنگ ما در همه‌ی زمینه‌ها آنچنان اسلامی شده است که ما حتا قادر نیستیم عناصر ایرانی آن را در خود اسلامی‌مان بازشناسیم، تازه اگر قادر می‌شدیم، شرطش این بود که شناسایی را با آن شوخی مجنونانه یکی نگیریم که ایران را زهدان دنیای قدیم می‌پندارد و ما را زادگان و وارثان آن. و جز این، شناختن صرف این عناصر چه کمکی به حل مشکلات فعلی‌شده‌ی ما می‌کند، مشکلاتی که در توفان حوادث اخیر از درون خود ما برون ریخته‌اند؟ این مشکلات از بنیادی برمی‌آیند که بدون آن حتا تصور این فرهنگ هزار و چهارسده ساله‌ی «ایرانی» ممکن نیست. این بنیاد، ‌پیش از آنکه اسلام پا به‌عرصه‌ی وجود گذاشته باشد، در بدایت خود ایرانی بوده است. به دو دلیل باید این بنیاد را شناخت. یکی آنکه وجهی از آن به عنوان پندار دینی اساساً چهارده قرن ایرانیت اسلامی را ممکن کرده و دیگر آنکه به عنوان الگویی که ما خود سازنده‌ی آن بوده‌ایم در اعماق این قرون مدفون مانده است
چیزی مسخره
در دوستی ماست
از من می خواهی که
جامه‌ی کریستین دیور بر تن کنم
و خود را به عطر شاهزاده موناکو
عطر آگین سازم
و دائرة المعارف بریتانیکا را
حفظ کنم
و به موسیقی یوهان برامز
گوش فرا دهم
‌ به شرط اینکه
 همانند مادر بزرگم بیندیشم !!...
از من می خواهی که پژوهشگری چون
مادام کوری باشم،
چون مادونا
و رقاصه ای دیوانه در شب سال نو
چونان لوکریس بورگیا
هم بدین شرط
که حجابم را همچون عمه ام حفظ کنم.
 و زنی عارف باشم چون رابعه عدویه ... ؟!
اما فراموش کردی که به من بگویی
چگونه ...
«غاده السمان»
 ترجمه: عبدالحسین فرزاد

Michel Onfray - Brève encyclopédie du monde. Volume 2, Décadence

Zemmour & Naulleau : Michel Onfray, Chistian Estrosi, Eric Brunet, Mathi...

پرویز صیاد را بهتر بشناسیم

Moscou s’éteint pour célébrer l’Earth Hour (Direct du 25.03)

۱۳۹۶ فروردین ۴, جمعه

ای قوم به حج رفته، کجایید، کجایید؟
معشوق همین جاست، بیایید، بیایید
معشوق تو همسایه و دیوار به دیوار
در بادیه سرگشته شما در چه هوایید؟
گر صورت بی صورت معشوق ببینید
هم خواجه و هم خانه و هم کعبه شمایید
ده بار از آن راه بدان خانه برفتید
یکبار از این خانه بر این بام برایید
آن خانه لطیف است، نشانهاش بگفتید
از خواجه آن خانه نشانی بنمایید
یک دسته گل کو، اگر آن باغ بدیدیت؟
یک گوهر جان کو، اگر از بحر خدایید؟
با اینهمه آن رنج شما گنج شما باد
افسوس که بر گنج شما، پرده شمایید
*********************************

حیلت رها کن، عاشقا، دیوانه شو، دیوانه شو
و اندر دل آتش درآ، پروانه شو، پروانه شو
هم خویش را بیگانه کن، هم خانه را ویرانه کن
وانگه بیا، با عاشقان همخانه شو، همخانه شو
رو، سینه را چون سینه ها، هفت آب شو، از کینه ها
وانگه شراب عشق را پیمانه شو، پیمانه شو
باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی
گر سوی مستان می روی، مستانه شو، مستانه شو
آن گوشوار شاهدان همصحبت عارض شده
آن گوش و عارض بایدت، دردانه شو، دردانه شو
چون جان تو شد در هوا، زافسانه شیرین ما
فانی شو و چون عاشقان افسانه شو، افسانه شو.

۱۳۹۶ فروردین ۳, پنجشنبه

عکس ‏شعرخلاف جریان‏
هر جا که بار کوچ بر زمین می گذاریم
بذر گیاهان زودرو می پاشیم
هر جا که بار کوچ بر زمین می گذاریم
مرده ای محصول بر می داریم
در نی ها یمان نغمه سرزمین های دور را می دمیم
و بر غباررا ه ها
 از سم اسب هایمان نشان نقش می کنیم
نا ممان را سنگ به سنگ اینگونه حک می کنیم:
ای آذرخش
شب را بر ما روشن کن
کمی روشنش کن
 که ما هم زندگی را دوست می داریم...
«محمود درویش»

۱۳۹۶ فروردین ۲, چهارشنبه

 واقعا شرم آوره،  تصورکنید که رهبریک کشورحتی درسخنرانی وپیام نوروزی خود هم دروغ گفته درصدد فریب مردم بربیاید یک روز درمیان سخنرانی می کند ایشان درپیام نوروزی خود درباره وضعیت اقتصادی کشوردروغ می گوید که رییس جمهوری رد شده از فیلترشورای نگهبان وی تلویحا دروغ وفریبکاری وی را افشاء می کند و دربخش دیگری ادعای دفاع از رییس جمهوری منتخب مردم درسالهای 76، 84، 88 و92 وعدم تسلیم درمقابل کسانی که خواهان شکستن آرای مردم بودند را می کند که دراین نوشته به این می پردازیم

1- انتخابات خرداد 76 محمدخاتمی کاندیدای اصلاح طلب با رای قاطع 20 میلیون درمقابل رای 7 میلیونی ناطق نوری کاندیدای موردنظررهبری انتخاب وبلافاصله کاندیدای شکست خورده با تبریک پیروزی صحت انتخابات وپیروزی رقیب خود را اعلام می کند (بنابراین ادهای خامنه ای مبنی بر اینکه درسال 76 کسانی درصدد ابطال آراء بوده یا ادعای تقلب را کرده اند دروغ محض است)
2- انتخابات خرداد 84 دراین انتخابات سه جریان اصلاح طلب، اعتدالی وراست اصولگرا یا افراطی شرکت کرده بود ودرمرحله اول جریان اصلاح طلب مجموعا 10/2 میلیون رای ( کروبی با 5 میلیون، معین با 4 میلیون و مهرعلیزاده با 1/2 میلیون رای )، جریان اعتدالی با 7/9 میلیون رای ( هاشمی 6/2 میلیون ولاریجانی با 1/7 میلیون رای) وراست افراطی با 9/7 میلیون رای ( احمدی نژاد با 5/7 وقالیباف با 4 میلیون رای) درمقابل هم قرارداشتند یعنی اتحاد ذاتی اصلاح طلبان واعتدالیون که درتمام انتخابات بعدی هم مشخص است جمعا 18/1 میلیون رای را درمقابل 9/7 میلیون رای راست افراطی داشته اند
 جدا ازادعای تقلب وریختن بخشی ازآرای کروبی به نفع هاشمی برای زدن وی با مهره هاشمی درمرحله اول وبعد هم زدن هاشمی با مهره احمدی نژاد برای به مسند نشاندن کاندیدای منتخب رهبری که با ادعای تقلب درانتخابات توسط هاشمی نیزهمراه شد نگاهی به ترکیب آرای نهایی ( مرحله دوم انتخابات) براحتی اثبات کننده تقلب درانتخابات به میزان حداقل 10 میلیون رای می باشد که درانتخابات 88 هم شاهد آن می باشیم یعنی انتخاب احمدی نژاد نماینده راست افراطی با 17/2 میلیون رای درمقابل هاشمی نماینده ائتلاف اصلاح طلبان واعتدالیون با 10 میلیون رای درحالیکه رقم واقعی باید آرای 9.7 میلیونی احمدی نژاد درمقابل 18.1 میلیونی هاشمی باشد ( جابجایی حدود 8/5 میلیون رای دراین انتخابات را درنظرداشته باشید واینکه اکرحاکمی با عدم مقاومت موثرقربانیان یعنی کروبی درمرحله اول وهاشمی درمرحله دوم روبرو بشود قطعا درانتخابات بعدی این میزان تقلب وجابجایی آراء را افزایش
خواهد داد بهمان دلیل که اگربا مقاومت قربانیان یا مردم نظیرسال 88 روبرو شود درانتخابات بعدی یعنی 92 رفتارخود را تعدیل خواهد کرد !)
3- انتخابات خرداد 88 که درآن موسوی خود را با 22 میلیون رای (درمقابل بیش از10 میلیون رای کروبی و 7 میلیون رای احمدی نژاد) برنده قطعی اعلام کرده بود اما دوکارگزاراصلی تقلب یعنی صادق محصولی وزیرکشورو کامران دانشجو (معاون وزیرورییس ستادانتخابات) احمدی نژاد بیش از24 میلیون وموسوی بیش از13 میلیون رای را نفرات اول ودوم اعلام کرده وخامنه ای نیزگفته بود تقلب بیش ازده میلیون درنظام خیلی مشکل است درحالیکه هاشمی درگفتگوهای خصوصی خود با مقامات به تقلب حداقل 8 میلیونی درانتخاب احمدی نژاد اشاره کرده واخیرا نیزمحمدرضا باهنرگفته است که اینکه گفته می شود درانتخابات تقلب نمی شود سخن خیلی بیخودی است.
(توجه کنید که اختلاف بین 11-8.5 میلیون تقلب درانتخابات 84 و88 که نشاندهنده هم امکان تقلب درحد 10 میلیون رای وهم ترغیب به ادامه وگسترش تقلب درخرداد 88 پس ازتقلب 8/5 میلیونی درخرداد 84 وسپس عقب نشینی آشکار و تغییردرتاکتیک تقلب به رد صلاحیت کاندیدای مرجع یعنی هاشمی درسال 92 انجامید)
4- انتخابات خرداد 92 که بدنبال حوادث پی درپی پس از انتخابات 88 ونگرانی از سرایت امواج انقلابات بهارعربی به ایران ازیکسو و تحریم های بین المللی ناشی ازبرنامه اتمی ایران ومنجربه عقب نشینی قهرمانانه ! رهیری درمقابل آمریکا وگروه 1+5 ازسوی دیگرانتخابات نسبتا کم دامنه خرداد 92 را رقم زد.
این انتخابات که با ردصلاحیت کلیه کاندیداهای تاثیرگذارخارج ازحاکمیت، اصلاح طلبان، جریان اعتدال یعنی هاشمی با 6 نامزد وابسته با طیف راست حاکم برکشور که روحانی درمیان آنها بیشترین فاصله را با رهبری ونزدیکترین فاصله را با هاشمی داشته وازحمایت اصلاح طلبان هم برخوردارشد نشان داد که حتی با ردصلاحیت های کامل بازهم مردم برای تغییرمسالمت آمیزنظام وبیان اعتراض خود به نقطه مقابل حاکمان پناه می برند. تفاوت آرای روحانی با حدود 19 میلیون رای درمقابل جلیلی کاندید رهبری برای ریاست جمهوری با 4 میلیون رای ازیکطرف و یا تفاوت نزدیک به 13 میلیونی با قالیباف با 6 میلیون رای بخوبی نشان می دهد که درانتخابات فوق هم نه تقلبی درشمارش آراء (بغیرازتقلب دررد صلاحیت ها) ادعا شده ونه فردی ازبازندگان انتخابات چنین ادعایی کرده است که خامنه ای مدعی جلوگیری ازشکستن رای مردم گردیده خود را مدافع آن نشان دهد
نتیجه اینکه تنها تقلب درشمارش وانتخاب ریاست جمهوری ( جدا ازتقلب دررد صلاحیت ها) تنها دردوانتخابات خرداد 84 وخرداد 88 هم بطوررسمی وهم غیررسمی ادعا شده ورخ داده است وهرگونه ادعای تقلب که نیازبه دفاع رهبری ازرای مردم داشته باشد درانتخابات خرداد 76 وخرداد 92 یک دروغ وفریبکاری آشکاربرای پنهان کردن دوتقلب درسالهای 84 و88 (دوره احمدی نژاد) می باشد وبس
سوال: آیا این روش فریبکاری ودروغ ومخلوط کردن دوغ ودوشاب تنها درحوزه سیاست و انتخابات ریاست جمهوری می باشد؟
 پاسخ: خیر همانطوریکه درانتخابات مجالس خبرگان رهبری ودوره دهم مجلس دربخش سیاسی دیدید با استفاده ازتجارب دوره های قبل ونیزانتخابات ریاست جمهوری 92 تاکتیک جدید تقلب به ردصلاحیت ها تغییرمسیرداده است زیرا تجربه نشان داده است تقلب درردصلاحیت ها حتی دربعد ازانتخاب اولا به نخبگان قابل کنترل محدود می شود ونه مردم درکف خیابانها (بعنوان نمونه به کیس مینوخالقی نماینده اصفهان رجوع کنید که حتی ردصلاحیت وی پس ازانتخاب هم هزینه چندانی را به حاکمان تحمیل نکرد) وثانیا فاقد تاثیرمستقیم برمردمی می باشد که پس ازانتخاب نماینده خود بعنوان معترض درکف خیابانها بدنبال رای دزدیده شده خود می افتند.
اما دربخش های اقتصادی هم همین رویه ازسوی خامنه ای اعمال می گردد نگاهی به کیس فیش های حقوقی برخی مدیران ارشد دولتی دربخش های بانکی وبیمه وصنایع که ازسوی خامنه ای وحامیان وی بعنوان پرونده میلیاردی " حقوق های نجومی" نام گرفت ومقایسه آن با پرونده های چندهزارمیلیاردی در" بورسیه های جعلی" یا پرونده "مه آفرید خسروی" یا پرونده " بابک زنجانی"، پرونده اختلاس دربیمه مرکزی " محمدرضا رحیمی" ، پرونده اختلاس تامین اجتماعی "سعیدمرتضوی"، پرونده واگذاری بیش ازده هزارمیلیارد املاک نجومی وبیست هزارمیلیارد قراردادواگذاری به سپاه پاسداران وچند هزارمیلیارد تبلیغات وامورفرهنگی شهرداری تهران "محمدباقرثالیباف"و....نشان می دهد که رهبری یک کشوربه حقوق های میلیونی مدیران دولتی که دریافتی آنها درمقایسه با مدیران حکومتی شاغل درنهادهای وابسته به رهبری درحد صفراست یا با اینکه هم قانون پرداخت ها وهم مصوبات آن توسط مجالس ودولت دست نشانده احمدی نژاد بوده با هدف تضعیف دولت روحانی وخارج ازرسیدگی فانونی مشمول حتی اعلام محکومیت کیفری مدیران فوق ازسوی ایشان می شود ولی نست به صدهاهزارمیلیارداختلاس درزیرمجموعه خود کوچکترین حساسیتی نه تنها وجود ندارد بلکه دربرخی موارد نظیرکیس املاک نجومی با سکوت ودرموردبرخی نظیر بورسیه های جعلی با حمایت کامل ودرمواردی که ناچارپای وابستگان به وی به دادگاه کشیده شده است نظیرکیس مه آفرید خسروی یا پرونده های بیمه مرکزی وتامین اجتماعی متهمان نظیرعلینقی جهرمی رییس بانک صادرات، سعید مرتضوی رییس تامین اجتماعی یا محمدرضا رحیمی معاون اول به حبس ها یا جریمه های اندک یا سپری کردن ایام زندان درمنزل محکوم شده اند واین درحالی است که یک دانشجو به اتهام گفتن یک کلمه "فاشیست " به احمدی نژاد به اعدام ونرگس محمدی به اتهام مخالفت با مجازات اعدام که اکنون درنتیجه فشارهای بین المللی توسط حاکمیت مدنظرقرارگرفته است به 16 سال حبس مکررمحکوم گردیده است.
نگاهی به موارد فوق بخوبی نشان می دهد که سرمنشاء ریشه فساد اقتصادی و دروغ وفریبکاری که کشوررابه ورطه نابودی کشیده است را تنها باید درجعبه تاندورای خامنه ای وخرافات مذهبی گریبانگیرملت باید جستجوکرد ولاغیر. 

دو سال قبل یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر به افراد جویای کار در کشور اضافه شده است.

از دو سال قبل یک میلیون و ۲۰۰هزار نفر به بیکاران افزوده شده است

اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور

معاون اول رئیس جمهوری با بیان اینکه سال گذشته در کشور ۷۰۰ هزار شغل ایجاد شده است، افزود: از دو سال قبل یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر به افراد جویای کار در کشور اضافه شده است.

، اسحاق جهانگیری شامگاه چهارشنبه در مصاحبه با بخش خبری ساعت ۲۱ شبکه اول سیما از محل باغ فتح آباد کرمان با اشاره به این که اشتغال و مقابله با چالش بیکاری از مهم ترین دغدغه های مردم است، گفت: ملت بزرگ ایران اطلاع دارند که اقتصاد ایران ظرفیت اشتغال مشخصی داشته و در سال های ۷۴ تا ۸۴ که بیشترین شغل ایجاد شده، میزان آن حدود ۶۰۰ هزار شغل در سال بوده است.
معاون اول رئیس جمهوری گفت: در بازه زمانی ۸۴ تا ۹۲ میزان شغل خالص ایجاد شده در کشور صفر بوده زیرا در مقابل اشتغالی که ایجاد شده، افرادی نیز بیکار شده اند و این موضوع میزان اشتغال در این سال ها را صفر کرده است.
وی اظهار کرد: از ۲ سال قبل حجم نیروهای جویای کار به میزان چشمگیری افزایش یافته و یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر به افراد جویای کار در کشور اضافه شده است.
جهانگیری گفت: برای ایجاد اشتغال باید به حوزه سرمایه گذاری و تولید داخلی توجه ویژه شود.
وی با بیان اینکه امنیت مال و حیثیت بخش خصوصی باید حفاظت شود، گفت: دستگاه ها باید با این دیدگاه به صحنه آیند که زمینه را برای سرمایه گذاری بخش خصوصی فراهم کنند.
وی با اشاره به هدف گذاری ایجاد شده در کشور برای ایجاد یک میلیون شغل در سال جاری بیان کرد: موضوع اشتغال، تولید و اقتصاد مقاومتی سه موضوع مهم در کشور است که در سال ۹۵ مورد توجه بوده و با توجه به نامگذاری امسال به عنوان اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، باید برنامه جدیدی برای آن تدوین و اجرایی شود.
معاون اول رئیس جمهوری گفت: سیاست های اقتصاد مقاومتی مجموعه سیاست های مورد اجماع همه کارشناسان و نسخه خوب و شفابخشی برای حل مشکلات مردم است.
وی افزود: پیش نیاز اصلی برای سرمایه گذاری این است که دولت نمی تواند کار اقتصادی و تجاری کند؛ زیرا دولت تاجر و تولید کننده خوبی نیست.
جهانگیری اظهار داشت: در سخنان روز گذشته (سه شنبه) رهبر معظم انقلاب اسلامی به سیاست های اصل ۴۴ قانون اساسی اشاره شد و بر مبنای آن بخش خصوصی محور اصلی ایجاد شغل است
.
اولین روز ۱۳۹۶ سال خوبی را برای شما آرزو می‌کند.
عکس از مژگانحق نشر عکسUGC
Image captionعکس از مژگان
عکس از مژگانحق نشر عکسUGC
Image captionعکس از مژگان
عکسی از جعفرباقرزاده در قوچانحق نشر عکسUGC
Image captionعکسی از جعفرباقرزاده در قوچان
عکس از وفاحق نشر عکسUGC
Image captionعکس از وفا
عکس از وفاحق نشر عکسUGC
Image captionعکس از وفا
عکس از مهرنوشحق نشر عکسUGC
Image captionعکس از مهرنوش
عکس از محسنحق نشر عکسUGC
Image captionعکس از محسن
عکس از ریحانه و همایونحق نشر عکسUGC
Image captionعکس از ریحانه و همایون
عکس از مسعودحق نشر عکسUGC
Image captionعکس از مسعود
عکس از علیحق نشر عکسUGC
Image captionعکس از علی
عکس از لادنحق نشر عکسUGC
Image captionعکس از لادن