نگاهي به...: تهران شهر بی هویتی شده است. لازم نیست خیلی به عقب ...: تهران شهر بی هویتی شده است. لازم نیست خیلی به عقب برگشت. کمتر از سی سال قبل، در هر کوچه و گذر و محله ای ،سرپناه آدمهای این شهر خانه های...
۱۳۹۳ تیر ۲۰, جمعه
نگاهي به...: تهران شهر بی هویتی شده است. لازم نیست خیلی به عقب ...
نگاهي به...: تهران شهر بی هویتی شده است. لازم نیست خیلی به عقب ...: تهران شهر بی هویتی شده است. لازم نیست خیلی به عقب برگشت. کمتر از سی سال قبل، در هر کوچه و گذر و محله ای ،سرپناه آدمهای این شهر خانه های...
بحث آب در جنوب استان فقط آب شرب نیست ما در آبادان و خرمشهر ۳۶هزارهکتار نخل داریم در شادگان و دشت آزادگان یک دنیا نخل داریم و اگر قرار باشد اب شور برای آنها بفرستیم بیش از ۱۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی دراین مناطق از بین می رود این علت حساسیت ماست.
به نقل از عصرآبادان؛ شمسایی مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان در کارگروه اقتصادی استان خوزستان در سالن جلسات استانداری گفت:غیر از برداشت آب از سرشاخه های کارون که از اصلی ترین مشکلات ما در استان است باید بهره برداری و حفاظت از منابع آبی را به مردم و تشکل ها واگذار کنیم.
وی افزود:تجربه نشان داده است با شیوه های فعلی و ورود مستقیم دولت این مسئله حل نمی شود بحث به وجود آمدن تشکل ها در این حوزه وظیفه جهاد کشاورزی است
شمسایی تصریح کرد: واقعیت این است که در استان بحث کیفیت آب از کمیت ان بسیار با اهمیت تر است علی رغم اینکه هنوز آب از سرچشمه های کارون برداشت نشده است شوری آب در آبادان و خرمشهر ۵هزارمیکروموس است با اینکه هنوز آبی برداشت نشده است ما چنین وضعی داریم.
وی افزود:به شرایطی رسیده ایم که وقتی در شهرهای پایین دست دشت ازادگان ،ابادان، خرمشهر، هندیجان در انتقال آب بوسیله لوله مشکلی پیش می آید اصلا اب رودخانه در این شهرها قابل استقاده نیست
مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان گفت:یک بار شخصی آبی برداشت می کند و ضرری به دیگران نمی زند این اشکالی ندارد اما در واقع کسانی که در بالادست آب برداشت می کنند به حقوق مردمی که در پایین دست هستند تجاوز می کنند
وی اضافه کرد:بحث آب در جنوب استان فقط آب شرب نیست ما در آبادان و خرمشهر ۳۶هزارهکتار نخل داریم در شادگان و دشت آزادگان یک دنیا نخل داریم و اگر قرار باشد اب شور برای آنها بفرستیم بیش از ۱۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی دراین مناطق از بین می رود این علت حساسیت ماست.
شمسایی تاکید کرد: یکی از بزرگترین معضلات ما امروز در استان این است که سه هزار چاه غیر مجاز در خوزستان داریم و حوضچه های پرورش ماهی غیر مجاز ما ۳۵۰۰ هکتار است.
وی ادامه داد:یک هکتار پرورش ماهی ۷۵ هزار مترمکعب آب مصرف می کند درصورتکیه یک کشت معمولی را ۱۵ هزار مترمکعب آب برایش در نظر گرفته ایم یعنی پرورش ماهی ۵ برابر آب مصرف می کنند برای جایگزینی این مسئله باید دنبال استفاده از مخازن سدها و پرورش ماهی در کنار خلیج باشیم ما حدود۳۰۰ کیلومتر مرز آبی داریم و باید از پرورش ماهی در اراضی دست برداریم و به سمت این منابع جدید برویم چرا که این مدل کاری به شدت میزان مصرف آب را بالا برده و رودخانه های ما را آلوده کرده است.
شمسایی گفت:در زمینه کاشت شلتوک و برنج، تهران هم قائل به کاشت این محصولات در خوزستان نیست و معاون وزیر جهاد کشاورزی در جلساتی که با وی داشتیم این را مطرح کرده اند ولی ما می بینیم امسال یا سالهای گذشته یک فشار شدید روی سازمان است که مجوز کشت شلتوک بدهید شاید مردم حق داشته باشند چون درآمد خیلی خوبی دارد ولی شلتوک همین مشکل پرورش ماهی را دارد البته میزان مصرف آب نصف است و حداکثر ۴۰ هزارمترمکعب آب می خواهد
وی افزود:در تابستان که بحث کم آبی بیشتر فشار می آورد باید تکلیف کشت این محصولات را هم روشن کنیم سهم آبی که برای تالاب شادگان و هورالعظیم گذاشتیم عملا به آنها نمی رسد وقسمت عمده اش زه آب است
شمسایی در پایان گفت:در جلسه ایی که رئیس جمهور هم حضور داشتند اعلام کردند ۱۵ هزارمیلیارد تومان می خواهند برای دریاچه ارومیه هزینه کنند آیا هورالعظیم و تالاب شادگان کمتر از دریاچه ارومیه هستند؟
تهران شهر بی هویتی شده است. لازم نیست خیلی به عقب برگشت. کمتر از سی سال قبل، در هر کوچه و گذر و محله ای ،سرپناه آدمهای این شهر خانه های بزرگ و خوش ساختی بودند ،با آجرهای ساده یکدست، و
تهران شهر بی هویتی شده است. لازم نیست خیلی به عقب برگشت. کمتر از سی سال قبل، در هر کوچه و گذر و محله ای ،سرپناه آدمهای این شهر خانه های بزرگ و خوش ساختی بودند ،با آجرهای ساده یکدست، و پنجره های چوبی بزرگ، بی هیچ تکلف و خودنمایی. ساده و صمیمی و دوست داشتنی. همین خانه هایی که این روزها رها شده اند و به نمای شهر مثلا مدرن، دهن کجی می کنند و اسمشان را گذاشته ایم بافت فرسوده. خانه های نیمه ویرانی که در هجوم ساختمان های بلند و یک شکل و غریبه ، روز به روز منزوی تر می شوند. تهران این روزها شهر پر آشوبی است که می میراند و نو میکند ، و بی هیچ هویتی ...
تعداد نظرات (0)
در کنار سفره های ساده افطاری رمضان سفره های رنگینی در مکان های مختلف برپا می شود.
در کنار سفره های ساده افطاری در ماه مبارک رمضان سفره های رنگینی در مکان های مختلف برپا می شود.
یر صنعت، معدن و تجارت در تازه ترین اظهارات خود آمار عجیب و تکان دهندهای را درباره میزان تعطیلی واحدهای صنعتی و تولیدی در سراسر کشور ارائه کرده است.
یر صنعت، معدن و تجارت در تازه ترین اظهارات خود آمار عجیب و تکان دهندهای را درباره میزان تعطیلی واحدهای صنعتی و تولیدی در سراسر کشور ارائه کرده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمدرضا نعمت زاده به تازگی با ارائه گزارشی به هیات دولت در زمینه آخرین وضعیت صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی کشور خبر داد که 14 هزار واحد صنعتی در حوزه صنایع کوچک و متوسط طی سالهای گذشته به دلیل مشکلات مختلف تعطیل و متوقف شده اند.
نعمت زاده این را هم گفته که می توان با ارائه تسهیلاتی معادل 40 هزار میلیارد ریال به بخشی از این واحدها که قابلیت راه اندازی مجدد را دارند در کوتاه مدت اشتغالی معادل 11 هزار و200 نفر ایجاد کرد.
هیات وزیران نیز پس از بررسی گزارش وزیر صنعت، معدن و تجارت، کمیسیون امور زیربنایی، صنعت و محیط زیست را مامور بررسی پیشنهادهای ارائه شده به منظور تقویت صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی کرد.
البته به غیر از وزیر صنعت، معدن و تجارت دیگر مسئولان این وزارتخانه نیز به صورت موردی به آمار مربوط به تعطیلی واحدهای صنعتی اشاره می کنند. از جمله اینکه در تازه ترین اظهارنظر علی یزدانی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت صنعت، معدن و تجارت در سفری به گرگان اعلام کرد که شرایط اقتصادی کشور باعث شده تا بیش از 30 واحد صنعتی استان گلستان به صورت 100 درصد تعطیل شوند.
به گزارش ایسنا طبق آخرین آمارهای ارائه شده صنایع کوچک و متوسط حدود 92 درصد از کل صنایع کشور را شامل می شوند و اشتغال موجود در آنها نیز بالغ بر یک میلیون نفر می شود که این رقم حدود 45 درصد از کل اشتغال صنعتی کشور را در بر می گیرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در حالی در تازه ترین اظهارات خود آمار تعطیلی واحدهای صنعتی کوچک و متوسط کشور را ارائه کرد که معاون وی نیز به تازگی آمار طرحهای نیمه تمام صنعتی و معدنی را اعلام کرد.
به گفته حسین ابویی مهریزی در حال حاضر حدود 29 هزار طرح صنعتی و معدنی نیمه تمام با سرمایه گذاری 320 هزار میلیارد تومانی در کشور وجود دارد که اگر به بهره برداری برسند یک میلیون و 170 هزار شغل در کشور ایجاد می شود.
البته وزارت صنعت، معدن و تجارت از بین کل این طرحهای نیمه تمام، به 150 طرح با سرمایه گذاری 180 هزار میلیارد تومانی و اشتغال 80 هزار نفری اولویت داده و به صورت مداوم وضعیت پیشرفت آنها را رصد می کند.
هجوم اعراب به ایران زمین
|
اشتراک در:
پستها (Atom)