بر اساس آمار بانک مرکزی، در سال 1394 که سومین سال عملکرد دولت یازدهم محسوب میشود، 26.4 درصد از خانوارهای شهری کشور فاقد حتی یک شاغل بودهاند.
این آمار نشان میدهد در سال گذشته بیش از یک چهارم خانوارهای کشور حتی یک فرد شاغل هم نداشتهاند.
این برای اولین بار است که نسبت خانوارهای فاقد حتی یک شاغل از مرز 25 درصد (یک چهارم کل جمعیت شهری) عبور میکند.
بر اساس آمار بانک مرکزی، در سال 1393 خانوارهای فاقد حتی یک شاغل 23.7 درصد از کل خانوارهای شهری را تشکیل میدادند که این رقم در سال گذشته با 2.7 واحد درصد افزایش مواجه شده است.
رقم خانوارهای فاقد حتی یک شاغل در سال گذشته که سومین سال عملکرد دولت یازدهم محسوب میشود، نسبت به آخرین سال عملکرد دولت دهم (سال 1391) بالغ بر 3.1 واحد درصد بیشتر شده است.
در هشت سال دولتهای نهم و دهم (1384 تا پایان 1391) به طور میانگین 19.6 درصد از خانوارهای شهری کشور فاقد حتی یک شاغل بودند؛ اما همانطور که آمار بانک مرکزی نشان میدهد تعداد این خانوارها در دولت یازدهم افزایش چشمگیری داشته است.
هر چند احتمالا بخشی از این خانواده ها را بازنشستگان و گروه های تحت پوشش سازمان های حمایتی تشکیل می دهند، اما به نظر می رسد سیاستهای دولت که به تشدید رکود، تعطیلی واحدهای تولیدی، فشار بیکاری و ناتوانی افراد در یافتن شغل انجامیده به بدترین شکل ممکن در صدها هزار خانوار ساکن در شهرهای کشور نمود داشته باشد.
اوایل امسال هم وزارت کار گزارشی منتشر کرد که نشان میداد بیش از ۳ میلیون و ۹۶۱ هزار خانوار ساکن در شهرهای کشور (جمعیتی بالغ بر ۱۳ میلیون و ۸۶۶ هزار نفر) در بدترین شرایط بیکاری به سر می برند و در این خانوارها حتی یک فرد شاغل نیز وجود ندارد.
این آمار نگرانکننده در حالی است که مسئولان ارشد دولت یازدهم بارها اعلام کردهاند که بیش از یک میلیون و 200 هزار شغل در این دولت ایجاد شده است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر