نگاهي به...

هر آنچه منتشر ميشود به قصد و هدف آگاهی رسانی و روشنگری است۰ ما حق "آزاد ی بيان" و" قلم" را جزء لاينفک مبارزه خود ميدانيم! ما را از بر چسب و افترا زدن باکی نيست! سلام به شهدای خلق! سلام به آزادی!

۱۳۹۳ مرداد ۱۶, پنجشنبه

حدود دو سال روز گذشته قاتل ستار بهشتی،کارگر وبلاگ نویسی که در بازداشتگاه پلیس فتا به قتل رسید قطعی شد. این حکم در شعبه ۱۰۵۷ دادگاه جزایی تهران صادر و در شعبه ۱۴ دادگاه تجدیدنظر استان تهران مورد تایید قرار گرفت.

 حدود دو سال روز گذشته قاتل ستار بهشتی،کارگر وبلاگ نویسی که در بازداشتگاه پلیس فتا به قتل رسید قطعی شد. این حکم در شعبه ۱۰۵۷ دادگاه جزایی تهران صادر و در شعبه ۱۴ دادگاه تجدیدنظر استان تهران مورد تایید قرار گرفت.
 
به گزارش تدبیر سه سال حبس، دو سالاقامت اجباری در نقطه معین و ۷۴ ضربه شلاق حکم دادگاه برای افسر پلیس فتا بود، حکمی که در شرایطی خاص صادر شد.
 
خانواده ستار بهشتی از زمانی که اتهام "قتل عمد" از پرونده حذف شد و محاکمه این مامور با عنوان اتهامی "قتل شبه عمد" ادامه یافت، به عنوان اعتراض از حضور در دادگاه و پی گیری شکایتشان خودداری کردند.

گیتی پورفاضل وکیل خانواده بهشتی درباره این باره به "تدبیر" می گوید: "از زمانی که بازپرس پرونده برای متهم حکم شبه عمد در نظرگرفت، نه من به عنوان وکیلی که از طرف این خانواده برای پیگیری پرونده در نظر گرفته شده ام و نه خود خانواده ستار بهشتی در جلسات دادگاه شرکت نداشته ایم."

او تاکید می کند:" ما عنوان قتل شبه عمد برای متهم پرونده ستار بهشتی را قبول نداریم و به نشانه اعتراض در هیچ یک از جلسه های دادگاه شرکت نکرده ایم."

پورفاضل درباره حکم صادر شده از طرف دادگاه برای قاتل ستار بهشتی به "تدبیر" می گوید: "حکم دادگاهی که با عنوان قتل شبه عمد برای قاتل ستار بهشتی تشکیل شده بود به دست من نرسیده است. بعد از تعیین حکم شبه عمد چون من و خانواده بهشتی به این حکم اعتراض داشتیم، به نشانه اعتراض مجددا برای ثبت وکالت این پرونده به دادگاه مراجعه نکردیم. حالا هم با وجود عدم حضور اعتراضی ما در دادگاه باید گفت حکم نهایی هیچ تناسبی با جرم صورت گرفته ندارد.به این حکمی هم که صادر شده اعتراضی نمی کنیم."
 
پورفاضل درباره واکنش خانواده بهشتی به حکم دادگاه به تدبیر می گوید: "ما هیچ واکنشی علیه این حکم نخواهیم داشت زیرا اصلا از ابتدا به عنوان شبه عمد بودن قتل ستار اعتراض داشته ایم. حالا اگر بخواهیم به حکم اعتراض کنیم در واقع نشان می دهیم  که اعتراض ما بی دلیل بوده است.تناسبی بین این حکم و جرم اتفاق افتاده نیست.این حکم را مقایسه کنید با سایر احکامی که این روزها صادر می شود." 

هیچ نظری موجود نیست: