نگاهي به...

هر آنچه منتشر ميشود به قصد و هدف آگاهی رسانی و روشنگری است۰ ما حق "آزاد ی بيان" و" قلم" را جزء لاينفک مبارزه خود ميدانيم! ما را از بر چسب و افترا زدن باکی نيست! سلام به شهدای خلق! سلام به آزادی!

۱۳۹۳ اردیبهشت ۲, سه‌شنبه

داستان درآمدهای نفتی ایران در سالهای گذشته در نوع خود بی نظیر است و ابعاد بسیار گسترده و پیچیده‌ای دارد؛ پیچیدگی این داستان به حدی است که رفیق گرمابه و گلستان رییس جمهور در سالهای اخیر خبر از وجود پرونده‌ای با 63 متهم می‌دهد؛ افرادی که به گفته عیسی کلانتری بخش عمده‌ای از درآمدهای نفتی سالهای اخیر به حساب آنها واریز شده است.

ول نفت ایران در جیب 63 نفر!
داستان درآمدهای نفتی ایران در سالهای گذشته در نوع خود بی نظیر است و ابعاد بسیار گسترده و پیچیده‌ای دارد؛ پیچیدگی این داستان به حدی است که رفیق گرمابه و گلستان رییس جمهور در سالهای اخیر خبر از وجود پرونده‌ای با 63 متهم می‌دهد؛ افرادی که به گفته عیسی کلانتری بخش عمده‌ای از درآمدهای نفتی سالهای اخیر به حساب آنها واریز شده است.
 
به گزارش انصاف نیوز، رضا غیبی، روزنامه نگار اقتصادی در یادداشتی در ابن باره می افزاید: جالب‌تر آنکه به گفته کلانتری 32 نفر از این لیست در خارج از کشور ساکن بوده و افراد نزدیک به رحیم مشایی هستند. این عضو تیم انتقال دولت دهم به یازدهم می‌گوید گزارش کاملی از این اتفاق تهیه شده که در اختیار دولت قرار دارد.
 
پرونده‌ای که تنها برگ بابک زنجانی آن رو شده است و به نظر می‌رسد ابعاد دیگر آن در شرایط سخت به کار دولت خواهد آمد برای انحراف افکار عمومی. البته این نگاه بد بینانه نیست چراکه اگر غیر از این بود، زمانی‌که رییس دولت از موارد بسیار تکان‌دهنده ی فساد در سال های اخیر خبر داد و اشاره به 9 هزار میلیارد تومان پول نفت در اختیار بابک زنجانی کرد، می‌توانست منظور از تکان‌دهنده بودن یعنی واریز درآمدهای نفتی ایران به حساب 63 نفر را که گزارش آن در دوران انتقال دولت دهم به یازدهم توسط کاظم پور اردبیلی تهیه شده است، اشاره کرده و شفاف تر سخن بگوید.
 
هرچند پیگیری‌های اینجانب برای جزییات بیشتر بی نتیجه ماند اما در این بین کد‌های جالبی نیز دریافت شد. یکی از کدها را رییس دفتر رییس جمهوری داد و در پاسخ به این سوال که در رابطه با این پرونده چه اقداماتی صورت گرفته است، گفت: البته گزارش شما را من باید ببینم تا بتوانم بگوییم که چه مقدار از آن صحیح است و چه مقدار آن خلاف واقع است. نهاوندیان پس از آگاهی از این نکته که با در نظر گرفتن حساسیت‌های بالای این قضیه وارد جزییات نخواهم شد، ادامه داد: می دانید که ما یک کارگروهی را برای رسیدگی به این موارد تشکیل دادیم و همه ی مطالب آنجا بررسی می‌شود و بخشی که نیاز به اقدام دارد به دستگاه‌های ذیربط ارجاع داده می‌شود و در صورت نیاز اطلاع رسانی هم می‌شود.
 
نهاوندیان اما توصیه‌ای هم داشت تا به قول خودش بعد از انتشار این خبر مشکلی برای من به وجود نیاید و توصیه چیزی نبود جز اینکه گزارش و خبر مورد نظر را با مستندات موجود در کارگروه مورد اشاره مطابقت دهم تا با کمترین خطای ممکن همراه باشد. هرچند نهاوندیان زیرکانه از بازکردن این موضوع شانه خالی کرد، اما نگرانی وی از خبر و البته از عواقب انتشار آن قابل درک بود و برای همین بود که گفت: آقای غیبی عزیز توصیه می‌کنم با آقای جهانگیری که ریاست این کارگروه را بر عهده دارد صحبت کرده و نظرات ایشان را نیز در این مورد جویا شوید. مطلع شدن آقای جهانگیری از موضوع هم که تماس ها و پی‌گیری ها را بی پاسخ گذاشت ...

هیچ نظری موجود نیست: