دین و روش زندگی متفاوت شاهزادگان زن آلسعود از اسلام
سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ |
وضعیت اخلاقی شاهزادگان زن سعودی
درحالی که زنان در کشور عربستان، از هرگونه حق و حقوقی که خداوند و دین اسلام آنها را از آنها بهرهمند ساخته، محروم هستند زنان و دختران خاندان سعودی، نهتنها اصول و مبادی دین اسلام، که آیین وهابیت را هم که به آن ایمان و باور دارند زیر پا میگذارند. برای اثبات این مدعا با گزارش “مشرق” همراه باشید.
به گزارش نکته نیوز به نقل از مشرق : خاندان سعودی حاکم بر عربستان درحالی داعیه رهبری جهان اسلام را دارد که بسیاری از اعضای این خاندان، غرق در فساد و فحشا هستند و این موضوع نهتنها شاهزادههای مرد این خاندان را شامل میشود، بلکه زنان آنان را نیز در برمیگیرد.
درحالی که زنان در کشور عربستان، از هرگونه حق و حقوقی که خداوند و دین اسلام آنها را از آنها بهرهمند ساخته، محروم هستند زنان و دختران خاندان سعودی، نهتنها اصول و مبادی دین اسلام، که آیین وهابیت را هم که به آن ایمان و باور دارند زیر پا میگذارند. برای اثبات این مدعا در ادامه این گزارش با ما همراه باشید:
با عرض پوزش از شما خوانندگان عزیز بابت گذاردن بعضی تصاویر که البته کمی هم با کمک نرم افزار پوشیده شده است !
نخستین تصویری که مشاهده میکنید، تصویری از دختر “سعود بن عبدالعزیز آلسعود” پادشاه سابق عربستان سعودی در سن ۴۱ سالگی و مربوط به زمانی است که در دانشگاه فلوریدای آمریکا تحصیل میکرد.وی دو سال پیش از سوی یکی از دادگاههای ایالتی آمریکا به جرم کتکزدن و ناسزا گفتن به خدمتکار فیلیپینیاش به پرداخت یک هزار دلار محکوم شد. این درحالی است که حکم اولیه دادگاه، ۱۵ سال زندان برای این شاهزاده سعودی بود اما دخالت سفارت عربستان سعودی در آمریکا، حمل گذرنامه دیپلماتیک و بهرهمندی از مصونیت دیپلماتیک وی موجب شد تا حکم این شاهزاده سعودی از ۱۵ سال، به پرداخت یک هزار دلار کاهش یابد.
در دومین تصویر، شما “هند شمسالدین الفاسی” همسر شاهزاده “ترکی بن عبدالعزیز آلسعود” برادر “عبدالله بن عبدالعزیز” پادشاه سعودی را مشاهده میکنید که در جشن تولد خود که در بیروت، پایتخت لبنان در سال ۲۰۰۱ میلادی برگزار شد، درحال رقصیدن است.
جالب است، بدانید که وی تا آن سال در بیروت زندگی میکرد اما چون به سرقت جواهراتی به ارزش ۵٫۵ میلیون پوند انگلیسی متهم شد و دادگاه لبنان وی را تحت پیگرد قضایی قرار داده بود، از لبنان فرار کرد.
همچنین در تصویری دیگر یکی از شاهزادههای سعودی به نام ” مشاعل دختر فیصل بن عبدالعزیز آلسعود” مشاهده میشود که ساکن شهر لسآنجلس در آمریکاست و بهعنوان نمایش دهنده لباسهای زنانه یا همان مانکن فعالیت میکند.
وی در مصاحبه با یکی از مجلاتی که تصویر وی را در صفحه اولش چاپ و منتشر کرده بود، گفته بود که زنان عربستانی لباسهای مخصوص به خود را میپوشند که از سراپای آنها را میپوشاند اما اینجا لسآنجلس است نه ریاض!
اما تصویر چهارمی که مشاهده میکنید از آن “ریم” دختر شاهزاده “ولید بن طلال بن عبدالعزیز آلسعود” یکی از ثروتمندترین مردان جهان عرب است.
این تصویر از وی در جشن دانشآموختگی وی در سال ۲۰۰۷ میلادی گرفته شده است.
اما تصویر پنجم از آن شاهزاده “سماهر” دختر شاهزاده سعودی “ترکی بن عبدالعزیز آلسعود” است، این تصویر از جشن دانشآموختگی شاهزاده سماهر در بیروت گرفته شده و درحالی که پدرش نیز در کنار او در تصویر مشاهده میشود.
تصویر ششم متعلق به شاهزاده “نوفه” دختر شاهزاده “بندر بنسلطان بن عبدالعزیز آل سعود” رئیس کنونی دستگاه اطلاعات و امنیت سعودی است که سالهای سال سفیر عربستان سعودی در آمریکا بود و اکنون رئیس شورای عالی استخبارات عربستان سعودی است.
شاهزاده نوفه ۲۵ سال است که در آمریکا زندگی میکند و هیچ یک از خصوصیات زنان عربی را ندارد. تنها علاقه وی نقاشی است و از برخی نمایشگاههای نقاشی که در آمریکا برگزار شده، جوایزی دریافت کرده است.
این جدیدترین تصویری است که از این شاهزاده سعودی در دست است.
این جدیدترین تصویری است که از این شاهزاده سعودی در دست است.
هفتمین تصویر از خاندان آل سعود مربوط به “هناء الجادر” در ۳۹ سالگی است که همسر شاهزاده “محمد بن ترکی بن عبدالعزیز آلسعود” به شمار میآید و در تصویر وی با یک پارچه دیده میشود.
هناء الجادر توسط دادگاهها به دلیل بدرفتاری بیش از حدش با خدمتکارانش و ضرب و شتم بیش از حد آنها محاکمه و توقیف شد.
اما تصویر شماره هشت متعلق به شاهزاده “شوق آلسعود” است که به نظر میرسد در کنار “پاریس هیلتون” یکی از دوستانش و یکی از بازیگران زن فرانسوی در سواحل فرانسه مشاهده میشود.
این تصویر را شماری از روزنامهها و مجلات چاپ کردند و موجب خشم و غضب خاندان حاکم سعودی و نگرانی آنها از واکنش افکار عمومی داخلی و خارجی شد.
این تصویر را شماری از روزنامهها و مجلات چاپ کردند و موجب خشم و غضب خاندان حاکم سعودی و نگرانی آنها از واکنش افکار عمومی داخلی و خارجی شد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر