نگاهي به...

هر آنچه منتشر ميشود به قصد و هدف آگاهی رسانی و روشنگری است۰ ما حق "آزاد ی بيان" و" قلم" را جزء لاينفک مبارزه خود ميدانيم! ما را از بر چسب و افترا زدن باکی نيست! سلام به شهدای خلق! سلام به آزادی!

۱۳۸۹ فروردین ۲۵, چهارشنبه

فرودگاه‌هاي نظامي آمريكا در مرزهاي ايران







فرودگاه‌هاي نظامي آمريكا در مرزهاي ايران

فارس

افشاگري‌هاي يك مقام افغان از فرودگاه‌هاي نظامي آمريكا در مرزهاي ايران


خبرگزاري فارس: يك مقام آگاه افغان از تحركات نظامي از جمله ساخت فرودگاه‌هاي زير زميني، انبارها و چاه‌هاي بتني توسط نظاميان آمريكايي و انگليسي در ولايت هلمند خبر داد.


يك منبع آگاه كه به دلايل امنيتي خواست نامش فاش نشود، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس در كابل، ولايت هلمند را پروژه‌اي براي انگليس و آمريكا دانست و اظهار داشت: كشورهاي خارجي كه در ولايت هلمند حضور دارند تصوير غير واقعي از اين ولايت به جهانيان و مردم افغانستان ارائه كرده‌اند.
به گفته اين منبع كه مدت چهار سال در اين ولايت مشغول به كار بوده است، تصويري كه از ولايت هلمند ارائه شده يك تصوير سياسي برگرفته از اهدافي است كه اين كشورها براي فراتر از مزرهاي افغانستان دارند.

* استقرار 9 هزار سرباز انگليسي و 12 هزار آمريكايي در برابر 2000 شبه نظامي در هلمند

وي گفت: بر اساس بررسي و تحقيقاتي كه در ولايت هلمند از سوي ارگان‌هاي مختلف صورت گرفته است، كل نيروهاي طالبان 128 گروه 10 نفري هستند و در مجموع از 2000 شبه نظامي تجاوز نمي‌كنند كه سلاح‌هاي آنها اغلب از نوع سبك مانند "كلاشينكوف " و "دوشكا " است.
اين منبع آگاه تصريح كرد: در برابر اين تعداد نيروي طالبان، 9هزار نظامي انگليسي و 12 هزار نظامي آمريكايي با پيشرفته ترين سلاح و امكانات نظامي در هلمند مستقر هستند.
به گفته وي، با اين حال كسي باور نخواهد كرد كه نيروهاي انگليسي و آمريكايي از مقابله با طالبان عاجز مانده‌اند، زيرا طالبان در مقايسه با نظاميان آمريكايي و انگليسي هيچ امكاناتي در اختيار ندارد.
وي در مورد منابع مالي طالبان در هلمند گفت: منابع مالي طالبان در اين ولايت عبارتند از جمع آوري "عشر " از محصولاتي مانند ترياك، جمع آوري ماليات و نيروگاه برق "كجكي ".
وي سد كجكي را با توانايي توليد 60 مگاوات برق، منبع مهم مالي طالبان بيان كرد و گفت: مخارج اين نيروگاه برق توسط دولت افغانستان تامين مي شود اما پول برق مصرفي مردم توسط طالبان جمع آوري مي شود كه اين پول مبلغ هنگفتي مي شود.
به باور وي اين نيروگاه برق تبديل به يك منبع پر درآمد براي طالبان شده است.

* مارجه روزانه در كنترل نيروهاي دولتي و شبانه در كنترل طالبان است
اين مقام آگاه افغان در ادامه با اشاره به عمليات "مارجه " گفت: عمليات مارجه يك حمله نمايشي بيش نبود و اين حمله در تباني با طالبان صورت گرفت، زيرا قبل از عمليات نيروهاي خارجي به آنان خبر دادند كه بايد آنچه را كه در مارجه دارند به مناطق ديگري از ولايت هلمند منتقل كنند و اين منطقه را براي مدتي ترك كنند.
وي تصريح كرد: در حين اين عمليات، بارها مردم مشاده كرده‌اند كه نيروهاي خارجي همراه با فرماندهان طالبان يك جا در كوچه پس كوچه هاي مارجه گشت و گذار مي‌كنند.
وي اظهار داشت: در زماني كه گفته مي شد عمليات جريان دارد، نه جنگي وجود داشت و نه طالبان مورد حمله قرار مي گرفتند، فقط تعدادي بالگرد نيروهاي خارجي با پروازهاي نمايشي به مردم چنين وانمود مي كردند كه گويا در صحنه جنگ قرار دارند و تعدادي از تانك هاي آنان گرد و خاك به پا مي كردند.
وي اذعان كرد: مارجه روزانه در كنترل نيروهاي دولتي و شبانه در كنترل طالبان است و طالبان كساني را كه در طول روز با مقامات دولتي در تماس باشند در شب مواخذه مي كنند.

*تباني طالبان و نيروهاي خارجي در ولايت هلمند

به باور وي اوضاع در مارجه و در مجموع در ولايت هلمند چنين نشان مي‌دهد كه طالبان و نيروهاي خارجي در اين ولايت در تباني با هم كار مي‌كنند و زماني هم كه جنگي ميان آنان رخ مي دهد به دليل عدم توافق در مورد برخي مسائل است.
اين منبع آگاه افزود: مردم در كل ولايت هلمند و به خصوص مارجه بر اين باروند كه نيروهاي خارجي براي تامين امينت هلمند در اين ولايت حضور ندارند بلكه براي اهداف و مقاصد ديگري به اين منطقه وارد شده‌اند.
وي معتقد است: هلمند از آن جهت براي آمريكا و انگليس اهميت دارد كه اين منطقه در نزديكي دو كشور ايران و پاكستان قرار دارد و هدف اصلي اين نيروها نه هلمند و طالبان بلكه نزديك شدن به ايران و تحت كنترل گرفتن مناطق مرزي پاكستان است.

* ساخت فرودگاهها و انبارهاي بتني زيرزميني در ولايت هلمند توسط انگليس و آمريكا

وي در مورد پايگاه هاي نظامي مستقر در اين ولايت گفت: در ولايت هلمند منطقه اي است بنام "شورابك " كه پايگاه نيروهاي انگليسي در آن قرار دارد و مساحت آن نزديك به 1200 كليومتر مربع است كه در زمان احداث آن كه چهار ماه طول كشيد، در مجموع 60 هزار نيروي انساني مشغول به كار بودند.
وي افزود: نيروهاي انگليسي در اين منطقه چاه هايي عميقي به عمق 60 متر حفر كرده اند و آنها را بتون ريزي كرده اند.
وي به وجود فرودگاه نظامي در اين پايگاه اشاره كرد و گفت: در اين پايگاه هواپيماهاي نظامي فرودگاه هاي زير زميني دارند و در زمان فرود به فرودگاه زير زميني وارد مي شوند.
اين منبع آگاه در توضيح بيشتر افزود: يك بار وارد اين پايگاه شده ام و شاهد بودم كه هواپيماهاي نظامي از زير زمين خارج مي شدند و بعد از طي مسافت كوتاهي روي خط "ران وي " به پرواز در مي آمدند و همچنين در زمان فرود اين هواپيماها به زير زمين مي رفتند.
اين منبع آگاه در ادامه از انبارهاي بتني اين پايگاه خبر داد كه در اعماق زمين ساخته شده‌اند و اظهار داشت: اين انبارها در عمق حدوداً 30 متر احداث شده‌اند و روي آنها كانتينر و چادر قرار داده شده تا وانمود شود كه چيزي در محل نيست.
وي تحركات در ولايت هلمند را حيران كننده توصيف كرد و گفت: فعاليت هاي نظامي و زير بناهاي نظامي كه امروز در هلمند احداث شده اند و يا در حال احداث هستند دو هدف عمده انگليس و آمريكا را مي رساند، اول اين كه نيروهاي خارجي با چنين مصارف هنگفتي هيچ گاه قصد خارج شدن از افغانستان را ندارند و دوم اين كه هدف از احداث چنين ساختارها و دژهاي نظامي، عده اي محدود به نام طالبان نيست، بلكه آنان مقاصد ديگري از اين ساخت و سازها دارند.

* پروژه‌ ولايت هلمند براي فعاليت برون مرزي بويژه ايران كليد خورده است

اين مقام آگاه افغان خاطرنشان كرد: نيروهاي آمريكايي نيز در منطقه‌اي به نام "گرمسير " در ولايت هلمند در حال ايجاد چنين پايگاهي هستند.
وي گفت: هلمند در حالي كه يك ولايت درجه 2 است، ماهانه 100 هزار دلار بودجه عملياتي دارد در حالي كه اين بودجه براي ديگر ولايات مانند غزني فقط 30 هزار دلار است.
به گفته وي، هلمند يك پروژه است نه يك ولايت نا آرام و با ولايت هلمند مانند يك دولت معامله مي شود.
اين منبع آگاه افغان معقتد است كه جنگي در هلمند وجود ندارد بلكه اين ولايت از امنيت كامل برخوردار است و پروژه هلمند براي فعاليت برون مرزي به خصوص ايران راه اندازي شده است و تمامي جنگ ها ساختگي و براي توجيه حضور آنان است.
وي تاكيد كرد: خارجي‌ها تبليغات دروغين و تصويري غير واقعي از وحشيگري‌هاي طالبان در هلمند را منتشر مي‌كنند تا هيچ خبرنگاري جرئت رفتن به هلمند را نداشته باشد.
وي در مورد كشته شدن "اجمل نقش بندي " خبرنگار افغان در اين ولايت گفت: اجمل نقش بندي به جرم دست يافتن به يك سلسله حقايق كه بين طالبان و نيروهاي خارجي وجود داشت كشته شد.
اين منبع به نقل از كساني كه در آن محل زندگي مي‌كنند، گفت: اجمل نقش بندي پس از اين كه در نشست ميان طالبان و نيروهاي انگليسي حضور يافت و نظاميان انگليسي دريافتند كه ممكن است وي دست به افشاگري بزند، توسط طالبان سربريده شد.


منبع: فارس: 23 فروردین 1389

هیچ نظری موجود نیست: