مردم خوزستان اسیر در دستان "خاک" و "بیتدبیری" / بحران در خوزستان محدود به "خاک" و "بیبرقی" نیست
بحران در خوزستان فقط قطعی برق و آب و تعطیلی ادارات و مدارس نیست. اینکه مسئول کشوری به استان سفر میکند و بدون پاسخگویی به سوالات خبرنگاران(به عنوان نماینده افکار عمومی) مردم را با همه مشکلات و سوالهای بیجواب میگذارد و میرود خود بحران است.
اهواز، صحنه نخست؛ هشتم بهمن ماه بود که به دلیل توفانی با سرعت 50کیلومتر بر ساعت و حاوی ریزگردهای66برابر حد مجاز زمان در اکثر خوزستان برای ساعاتی متوقف شد، قطعی برق و در نتیجه آن قطعی آب و اخلال در آنتندهی گوشیهای همراه سبب تعطیلی مدارس و ادارات شد. در آن زمان بیش از 9 شهر استان گویی فرسنگها از دنیا و عصر تکنولوژی دور شده و زندگی مردم مختل شده بود.
استاندار به همراه هیئتی برای جذب سرمایهگذار به لهستان سفر کرده و استان بدون متولی مانده بود؛ ستاد بحران خوزستان که شبیه هر ستادی هست الا بحران همانند معمول با تصمیمی اشتباه، مردم را در بحران به حال خود رها کرد و خوزستانیها بار دیگر جور عقب ماندگی این ستاد را در هوایی ناسالم داده و مجبور شدند در ساعت 9 صبح فرزندان خود را از مدارس بازگردانند.
دومین صحنه؛ بیش از سه سال از مشکل تنگی نفس در خوزستانیها میگذرد و در این زمان مردم استان با نخستین بارشهای پاییزی راهی بیمارستان میشوند. احتمالات و دلایل در این زمینه بلاخره گریبان یک نوع گونه گیاهی به نام کنوکارپوس را میگیرد و همه "کاسه و کوزهها" بر سر این گیاه بیزبان شکسته میشود اما نکته مهم این است که دلیل این بحران در خوزستان همچنان قطعی نشده و همچنان در این زمینه گمانهزنیهایی میشود.
صحنه امروز؛، 23بهمن ماه سال 1395 بار دیگر خوزستان در گرداب بحران گرفتار شد. استان اینبار همانند راز مخوف بحران تنگی نفس خوزستانیها دچار مشکلی شده که به گفته وزیر نیرو «پدیدهای بی سابقه که شرایط جدیدی را برای ما ایجاد کرده» رخ داده است.
امروز خاموشی و سکون در 11 شهر استان خوزستان چیتچیان وزیر نیرو را به این استان کشاند تا دلیل قطعی برق که همچون گذشته سبب قطعی زنجیروار آب، مدارس، ادارات و حتی اختلال در آنتدهی گوشیهای همراه میشود را مورد بررسی و کنکاش قرار دهد.
به گفته استاندار و با تایید وزیر نیرو دلیل قطعی برق وجود رطوبت بیش از 96درصد اعلام شده که این میزان رطوبت گردوخاک موجود در هوا را تبدیل به گل کرده و در نتیجه چسبیدن این گل به تاسیسات برقی مشکل قطعی برق در استان به وجود آمده است.
"مه" دلیل قطعی برق و درنتیجه بحران در خوزستان نیست بلکه "خود را به خواب زدن" دلیل بحرانهای خوزستان است. بحرانهایی که نتیجه بیمسئولیتی و کمکاری مسئولان امر در خوزستان شاهدیم آرامش را از مردم استان ربوده و هیچ ارگان و نهاد نظارتی وجود ندارد که مسئولان خوزستان را از خواب غفلت بیدار کند تا خوزستانیها دائما شاهد بحرانهای "عجیب و غریب" نباشند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر