شدت سانحه به حدی است که تنها بخشهای کوچک و متلاشی شدهای از اندامهای انسانی به دست آمدهاند. قطعات هواپیما و تکههای اجساد در شعاع وسیعی از محل سقوط، پرتاب و پراکنده شدهاند.
ظهر روز پنجشنبه، خانوادهی قربانیان ارمنی، مراسمی مذهبی و نمادین به یاد کشتگان این سانحه در محل سقوط برگزار کردند. اسقف اعظم سرکیسیان، دو نماینده ارامنه در مجلس، نایب رییس مجلس و فرماندار قزوین، این جمع را همراهی میکردند.
بقایای اندک سرنشینان هواپیما، به پزشک قانونی برده شده تا مورد شناسایی قرار گیرند.
گورک وارطان نماینده ارامنه شمال و تهران به دویچهوله گفت که خانوادهها از خاک محل سقوط، به عنوان قسمتی از وجود عزیزان خود در مراسم تدفین آنها استفاده خواهند کرد. آقای وارطان از مجلس یادبود قربانیان ارمنی در روز یکشنبه ۲۸ تیرماه در کلیسای سرکیس مقدس در خیابان کریمخان خبر داد.
شخصیت علمی و اجتماعی دکتر داویدیان
پروفسور لئون داویدیان، روانپزشک، استاد دانشگاه و چهره شاخص جامعه ارامنه ایران از قربانیان سقوط هواپیما است. این نماینده پیشین ارامنه در مجلس ششم، متولد سال ۱۳۲۳ در همدان بود و به قصد دیدار همسر خود به ایروان میرفت.
گورک وارطان در مورد شخصیت علمی و اجتماعی دکتر داویدیان میگوید: «ایشان عضو کالج سلطنتی انگلستان بود که پس از پایان تحصیل در لندن، در سال ۵۷ و مقارن پیروزی انقلاب به همراه خانم و دو فرزندش برای خدمت، به ایران برگشت. از سال ۶۰ در هیات علمی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی کار کرد. در فاصله سالهای ۶۲ تا ۷۸ رییس بخش روانپزشکی بیمارستان طالقانی بود. وی از آن زمان تا آخرین روز عمر، عضو بورد تخصصی روانپزشکی ایران بود.»
چند دوره عضویت در شورای خلیفهگری ارامنه تهران، مجمع عالیه حوزه دینی فیلیسیه و ریاست مجمع نمایندگان شورای خلیفهگری ارامنه، از جمله فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی دکتر داویدیان هستند.
گورک وارطان، مدیریت بیش از ۳۰ هزار پرونده پزشکی و معالجه هزاران بیمار ایرانی را نمونههایی از خدمات ارزنده دکتر داویدیان بر شمرده و اضافه میکند که تلاشهای وی در دوره چهارساله نمایندگی مجلس، به تصویب قانون برابری دیه اقلیتها منجر شد.
دکتر داویدیان در دوره ششم مجلس، رییس گروه دوستی پارلمانی ایران و ارمنستان بود و سهم به سزایی درارتقای سطح روابط دو کشور ایفا کرد. از دکتر داویدیان، چند کتاب و چندین مقاله علمی در عرصه روانپزشکی به جای مانده است. وی پدر دو فرزند بود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر